IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Знаците, че връзката ви вече е станала прекалено скучна

27 май 2022 21 00

И е време да промените нещо

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Един от най-големите страхове на всяка двойка е, че връзката в един момент ще се изчерпа и двамата ще си омръзнете. истината е, че такъв риск съществува, затова отношенията между партньорите трябва постоянно да се поддържат развиват и да търсят нови и нови предизвикателство. Рутината е нещо, което убива всяка връзка и трябва да бъдете внимателни. Ето кои знаци ще ви подскажат, че сте влезли в зоната на скуката и трябва спешно да промените това или просто да смените половинката:

Нямате какво да си кажете

Споделянето е част от всяка връзка. Когато обаче двама души са дълго време заедно те се опознават много добре и понякога няма какво да си кажат. Това е нормално и дори здравословно, стига да не е ежедневие. Ако вече не изпитвате нужда да споделяте с партньора си и дори да се вълнувате от неговото ежедневие, връзката ви вече е започнала да става скучна и безцелна. 

Предпочитате да гледате филм, вместо да прекарвате време с партньора си 

Дори във връзка е хубаво човек да прави някои неща сам. Когато обаче дори гледането на филми - нещо доста тривиално - предпочитате да правите сами, вместо да прекарате време с половинката си, това е червен флаг, че връзката ви се изчерпва. 

Дори не се ядосвате на половинката 

Там където има емоции, има страст и грижа. Ако вече дори не можете да се ядосате на любимия човек, то се замислете дали изпитвате нещо към него или ви е все тая. 

Започвате да се оглеждате в други мъже

Гледането не е грях, нито изневяра, ако е просто любопитство. В случай, че започнете все по-често да се оглеждате в други мъже и те да разплават фантазията и въображението ви, карайки ви да си представяте какво би било да сте заедно, имате сериозен проблем във връзката си и е въпрос на време да изневерите. Очевидно вече сте загубили интерес към партньора си. 

Можете да предвидите как минава всеки ваш делник и празник 

както казахме, рутината е истински убиец на връзки. Колкото по-предвидим е един човек и едни отношения, толкова по-бързо ще ви писнат и ще закопнеете за нещо друго. 

Правите секс по задължение

В началото на всяка връзка сексът е интересен, страстен и възбуждащ. С времето тези чувства може да намалеят, но това да не направи интимността неприятна или нежелана. Когато обаче се стигне до момент, в който за вас сексът е просто едно задължение, което изпълнявате механично и без желание и удоволствие, определено имате проблем във връзката си, който може да корени във факта, че отношенията ви се скучни и дори изчерпани. 

Какво да направите? 

Като за начало, говорете с партньора си. Обяснете му какво чувствате или не чувствате. Попитайте го дали и той усеща нещата по същия начин. 

Помислете внимателно дали нещата са поправими и дали искате да работите за тази връзка или вече е прекалено късно. Ако искате да се опитате да я направите интересна и вълнуваща и все пак държите на човека до вас, заедно решете кое как да промените, за вкарате спонтанност, емоции и по-вълнуващи моменти.

Ако трябва говорете и със специалист, който да ви помогне в тази насока. 

В случай, че не искате да работите върху връзката си, може би е време да сложите край, да останете насаме със себе си и да решите дали ще търсите нов партньор или просто сте в момент, в който искате да останете сами. 

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари

anonimen ( преди 1 година )
edna jena znaeeki ce sarceto ti bie i ti govori ideosti tova ne e lybov ako istinska luvov nikoga nema da napravi nesto koeto da ti pricinyava sarcebieene zaeedno sas vragovete ti aa nai vajnoto ce go znaee i ne spira hade da se zamislim dali e yvajenie ili lubov aaa
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
anonimen ( преди 1 година )
nekoi hora samo si vnyshavaha ce imma vrazka a vsasnost bese gubene na vreme edin covek metnelite ot samoto nacalao ste go pravi vinagi takace nema smisal da se obsajnada svyat golyam koi kakvo iska da si pravi vaoste ne vajno za men
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
anonimen ( преди 1 година )
sas falsivi hora vraska ne stava vinagi taincko ste ti podleyat voda
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
anonimen ( преди 1 година )
tya vece ne sastesvuva a imma samo zabavleniya resenieto e vzetoo
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар