IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Нехарактерният начин, по който всяка зодия действа след раздяла

8 февруари 2023 17 30

Някои знаци се държат наистина доста отчаяно

Istock

Istock

Раздялата може да ви покруси толкова силно, че да ви накара да се държите нехарактерно. Всеки човек преживява неуспеха в любовта по различен начин, но някои раздели наистина са по-трудни за асимилиране от други. Понякога, когато изживяваме посттравматичната тъга след раздялата, може да започнем да се държим по доста странен начин и да правим неочаквани неща. Неща, които, когато погледнете назад към тях, ще се чудите как е било възможно да сте ги правили.

Колкото до зодиите, всеки знак е склонен да има определено поведение след раздяла и всеки един може да разкрие лице от своя характер, което никога дотогава не е показвал.

А ето и най-странните ходове, които различните зодии предприемат след раздяла.

Овен (21 март – 19 април)

Много е възможно човекът Овен да се опита да се свърже с някого от приятелите или членовете на семейството на бившия си любим. Той ще се надява, че ако говори с родителите или с брат/сестра на ексгаджето си, ще успее да промени нещо. Овенът си мисли, че този човек ще се застъпи за него пред бившия му и ще го убеди колко невероятен е бил той. Или просто ще му каже колко много съжалява за раздялата. Каквото и да прави, Овенът ще се опита да използва подобен „жокер“ за тези свои цели, вместо да се опита да превъзмогне раздялата, без да намесва фамилията и/или приятелския кръг на бившия си.

Телец (20 април – 20 май)

Телецът може да започне да пише роман, поезия, песни или да рисува картини след раздялата. Той ще иска да изрази чувствата си по творчески начин и със сигурност ще получи свръхвдъхновение от тъгата и болката. Когато е в агонията на разбитото си сърце, Телецът наистина е много творчески настроен, но пък не гледа сериозно на подобни свои творения. Затова, ако сте родени под този знак, запазете това, което сте написали на компютъра си или го отпечатайте и го пъхнете в някое чекмедже. Може след време да се окаже, че това, което сте написали е шедьовър.

Близнаци (21 май – 20 юни)

Нараненият човек от тази зодия може да започне да пуска злобни слухове за своята бивша половинка. Управлявани от Меркурий, планетата на комуникацията, Близнаците могат да проявят най-негативните черти от характера си, когато са ги оставили с разбито сърце. Близнаците си мислят, че като разпространяват клюки за ексгаджето си, така контролират положението или минимум мнението на хората за тях. Всъщност обаче самите те започват да изглеждат глупаво, измисляйки невероятни негативни истории по адрес на бившия си любим.

Рак (21 юни – 22 юли)

Нараненият Рак започва да пише прекалено много текстови съобщения, да се обажда, да изпраща имейли и т. н. на своя бивш партньор и като цяло не успява да спре контакта си с него, дори той да е едностранчив. Хората от този знак просто не умеят да си тръгнат с гордо вдигната глава. Те имат нужда да покажат на своята експоловинка, че все още са загрижени за нея, че все още имат нужда от нея и т. н. Ако сте Рак и искате да останете приятели с бившия си, просто се опитайте да се отдръпнете малко от него, особено в периода веднага след раздялата. Ако е писано, ще дойде моментът, когато приятелството ви ще се възроди от само себе си.

Лъв (23 юли – 22 август)

Нараненият Лъв може да започне да злослови за бившия си пред общите им познати, като го прави чрез ирония или сатира. Лъвът ще се опитва да изглежда така, сякаш е приел нещата зряло и ще се опитва да се държи на ниво, правейки се, че не му пука. Но истината е, че може и да не прикрива чувствата си много успешно. Гордите представители на този знак, също като Телците, могат да впрегнат тъгата си в някакви креативни занимания.

Дева (23 август – 22 септември)

Девата с разбито сърце буквално ще се опита да забрави миналото си. Когато връзката ѝ приключи, тя ще се опита да промени всичко в себе си – ще преобрази външния си вид, ще си намери нови хобита, нови приятели, дори нова работа, ще смени адреса си, ще започне да излиза в други заведения, да ходи в друг фитнес и т. н. Девата дори ще спре да използва изрази и фрази, които са били характерни за бившия ѝ любим. По този странен начин хората от този знак се опитват да заличат болката, но в крайна сметка ще трябва да се примирят с факта, че дори раздялата може да им даде полезен житейски урок.

Везни (23 септември – 22 октомври)

Наранените личности от тази зодия започват да прекаляват с... всичко. Обикновено те са хора, които се стремят към баланс в живота си, но раздялата ги хвърля в крайности. За да притъпят болката си, те може да посегнат към алкохола, да започнат да практикуват безразборен секс, да се тъпчат с храна и др. А цялото това прекаляване само ги кара да се чувстват още по-зле.

Скорпион (23 октомври – 21 ноември)

Скорпионът след раздяла прави следното – сменя чаршафите в леглото си и продължава напред. Хората от този знак са склонни да изхвърлят всички вещи, принадлежали някога на бившия им. Всичко, което той им е подарявал също ще бъде изчистено от дома им. Скорпионът смята, че като се отърве от всяка следа от този човек (буквално като на местопрестъпление), ще се почувства по-добре. Скорпионът само трябва да внимава да не изгори къщата си, докато яростно изпепелява снимките с бившия си!

Стрелец (22 ноември – 21 декември)

Стрелецът обикновено е пътешественик и авантюрист по натура, но когато му разбият сърцето, той се заседява на едно място и търси комфорт в рутината. Това е една противоречива страна от неговия характер – когато преживява раздяла, Стрелецът си стои вкъщи и буквално не излиза от прага на дома си. Наранените личности от този знак дори могат да се държат като болни и да лежат по цял ден в леглото си, докато мъката не започне да отминава.

Козирог (22 декември – 19 януари)

Странният начин, по който нараненият Козирог реагира е, драматично да върне вещите на бившия си, но така че всички съседи да разберат. Резервираният иначе Козирог е склонен да превърне в голямо шоу въпросната раздяла (или връщане на неща), като това е неговият начин да унижи своята експоловинка пред общите им познати. Проблемът е, че това може да изложи самия него в даден момент. Възможно е впоследствие да съжалява за прибързаната си емоционална реакция.

Водолей (20 януари – 18 февруари)

Водолеят няма да драматизира раздялата и дори ще се опита да си остане приятел с бившия си, което може да изглежда и доста странно. Човекът от този знак ще се държи така, сякаш нищо не се е променило. Той ще иска да запази тази връзка в живота си, дори и тя вече да не е романтична. Истината е, че Водолеят също може да тъгува вътрешно, но никога няма да намери сили да каже на бившия си колко много съжалява за края на любовта им. Възможно е дори Водолеят да „си присвои“ приятелите на ексгаджето си, които да заемат неговата страна.

Риби (19 февруари – 20 март)

Наранените Риби ще си направят фалшиви профили в социалните медии, за да продължат да следят живота на бившия си изкъсо. Рибите ще искат да са наясно как точно живее техният бивш партньор, вярвайки че тази информация може да им помогне да си го върнат след време. Реално това не се случва, а те пък изобщо не се замислят за последствията от действията си, които могат доста да ги злепоставят.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари