IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зодиите, които са твърде страхливи и нерешителни, за да скъсат с партньора

3 март 2023 19 30

Вижте кои знаци са най-мекушави и склонни да стоят в токсични отношения

Istock

Istock

Някои зодии не успяват да напуснат партньорите си, колкото и токсична и нездравословна да е връзката. От една страна, те не искат времето, усилията и емоциите, които са инвестирали в тези отношения да отидат на вятъра, а от друга са твърде слаби, за да кажат „край“. Личностите от тези знаци често са наясно, че връзката, в която се намират не е добра за психичното им здраве, но въпреки това, те нямат смелостта да я прекратят. Понякога хората от тези зодии са спирани от срам, друг път от страх, а трети път – просто от нерешителност. За някои зодиакални знаци идеята да започнат живота си „начисто“, но съвсем сами е ужасяваща. Те не знаят дали ще се оправят в житейски план без партньора си и затова не смеят да го напуснат.

А ето и кои са 4-те зодии, които са най-уплашени и най-склонни да протакат агонията, когато трябва да се решат на раздяла с токсичен партньор:

Телец

Телците обичат да са обвързани и като цяло са любители на сериозните връзки. Освен това те не обичат да нараняват близките си и то по никакъв начин. Затова дори да виждат, че се намират в нездравословна връзка, те до последно ще се съобразяват с чувствата на партньора си. Те може и да усещат, че е време да прекратят тази връзка, но вътрешно ще продължават да се надяват, че партньорът им ще се промени, че нещата ще се подобрят. В резултат на това те са склонни да протакат агонията с месеци и дори с години, примирявайки се с тези сложни отношения.

Рак

Всички хора от зодия Рак са изключително отдадени на своите романтични връзки. Именно затова личностите от този знак често нямат смелостта да прекратят отношения, в които не се чувстват щастливи, обичани и ценени. Раците не притежават онази сила на волята, която им е нужна, за да инициират раздяла. Затова те по-скоро ще чакат другия човек да сложи точка на връзката им. Освен това Раците не искат да изглеждат груби и жестоки и те да са тези, които нараняват чувствата на половинката си.

Стрелец

Стрелците имат много жизнен и динамичен характер и обикновено са постоянно загрижени за щастието на хората около себе си. Ако се намират в трудна връзка, те по-скоро ще си намират различни развлечения и начини да се разсейват, но няма да дръзнат да кажат на своя партньор, че нещо не е наред и то генерално. Стрелците мразят и като цяло избягват трудните разговори. Хората от този знак ще направят всичко възможно да устоят на желанието си да напуснат половинката си, защото не искат после да се чувстват зле, че са разбили нечие сърце.

Риби

Личностите от този знак са изключително състрадателни и мили и са известни с това, че дават приоритет на нуждите на другите пред собствените си. Ето защо, дори да започнат да се чувстват нещастни във връзката си, те винаги ще помнят хубавите моменти, които са споделяли преди с партньора си и ще продължат да го уважават. Рибите като цяло са нерешителни и трудно биха инициирали прекратяването на нездравословната си връзка. Те са склонни да прикриват своите емоции, само и само да запазят мира вкъщи. В резултат на това поддържането на тази нездравословна връзка често влияе много отрицателно върху психическото и физическото им здраве.

За още новини от света на звездите, зодиите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

anonimen ( преди 1 година )
racite da si begat po patya sas teh della nemame te si znyat koi sa
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар