IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

4 зодии, които не усещат, когато някой флиртува с тях

20 април 2023 17 30

Представителите на тези знаци не обръщат внимание на сигналите

Istock

Istock

Повечето хора по-скоро могат да разберат кога някой ги ухажва, тъй като флиртът включва фина или непряка комуникация, включително закачливо поведение и/или определени намеци. За да разберете със сигурност дали някой се интересува от вас в романтичен план, можете леко да засилите интуицията си като поддържате зрителен контакт с въпросния човек. Ако той ви отговори със същото, това със сигурност е флирт. Въпреки това, ако сте от хората, които се затрудняват с този начин на общуване, вероятно ще ви е по-трудно да разберете кога някой се опитва да ви сваля.

Някои хора са по-склонни да си помислят, че другият човек се закача с тях, просто защото е приятелски настроен. Или пък те самите са твърде нервни и/или стеснителни и не успяват да разгадаят някои важни знаци. Освен това тяхната несигурност може да ги затрудни да усетят някои провокативни сигнали, които другият човек им изпраща.

А ето и кои 4 зодиакални знака най-често имат проблем с това да усетят кога някой се опитва да флиртува с тях:

Рак

Флиртът често се характеризира като засилено сугестивно поведение. Това може да са по-скоро завоалирани, отколкото открити действия, за които трябва да внимавате. Но Ракът няма представа какво е, когато някой го прави. Това отчасти се дължи на факта, че повечето Раци са неуверени и смятат, че са недостойни за нещата, които желаят. Те постоянно се подценяват и затова им е трудно да идентифицират истинските мотиви на всеки, който се опитва да ги впечатли. Затова, когато някой се държи твърде мило и закачливо с тях, те смятат, че този човек е просто приятелски настроен. Раците трябва да разберат, че когато някой ги докосва твърде често, когато поддържа продължителен зрителен контакт с тях или им прави много комплименти, това са признаци на флирт.

Скорпион

Страстните Скорпиони са сложни същества, които често не могат да разберат дали обектът на интереса им флиртува с тях или по-скоро не. Причината да не са наясно е, че са много песимистични като натура. Скорпионите просто не могат да приемат, че нещо хубаво е напът да им се случи, тъй като по принцип нямат доверие на околните. Ако някой, който е влюбен в Скорпион започне да иска да прекарва повече време с него, да го докосва по-често, да разкрива по-лични неща за себе си и т. н. Скорпионът може и да се настрои на вълна секс, но нищо повече. Причината е, че хората от този знак невинаги вярват, че са достойни за любов и трудно допускат хората до сърцето си. В резултат на това те често имат повече сексуални, отколкото любовни връзки.

Козирог

Козирозите обикновено са прями и разумни личности, които не обичат нещата да им се представят по изопачен начин. Когато някой флиртува с тях, те няма да вземат предвид манипулативните му изразни средства, докато този човек не им изложи директно емоциите си. Освен това Козирозите не разбират, когато някой се опитва да се шегува с тях (по време на флирт), така че този аспект на ухажването винаги им убягва. Хората от тази земна зодия вярват в откритостта и като цяло обичат да пестят времето си, така че не очаквайте да започнат игра на ухажвания. Освен това те мразят да имат спотаени очаквания и ако искат нещо – по-скоро ще го кажат. Това ги прави суховати и невежи във флирта. Като цяло им липсва нотка на изтънченост в това отношение.

Водолей

Тъй като Водолеите са най-малко възприемчиви към развиване на романтични връзки в сравнение с другите знаци, те могат да изглеждат емоционално необвързани и студени. Те не могат да осъзнаят добре емоциите си и следователно не могат да открият дали някой флиртува с тях или не. Поддържайте емоциите си ясни, ако искате този знак да разбере какво чувствате. Водолеите обикновено са склонни да бъдат леко наивни, когато става въпрос за ухажване. Те също могат да се заблудят и да си помислят, че човекът, който ги сваля, всъщност се държи приятелски.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари