IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

8 причини да сте необвързани според законите на кармата

14 май 2023 16 30

Разберете защо не можете да срещнете истинската любов

Istock

Istock

Чудили ли сте се как кармата влияе на вашите взаимоотношения? Ако мечтаете да откриете истинската любов, но все не можете да срещнете подходящия човек, може би пренебрегвате влиянието на кармата в живота си.

Понякога намирането на човек, с когото наистина да се свържете на всички нива, отнема известно време, което пък може да обясни защо сте все още необвързани. Но хората често не са наясно, че тяхната карма им раздава награди или пък наказания, базирано на действията им в минали животи (ако, разбира се, вярвате в прераждането).

Повечето хора желаят да срещнат подкрепящ и любящ партньор, с когото да споделят живота си, но дългото чакане на този човек може да бъде разочароващо.

Ако излизате по срещи от години, но все не попадате на подходящия човек, това може да ви обезнадежди относно намирането на голямата любов. Не забравяйте обаче, че Вселената винаги ни дава това, което заслужаваме. Може би трябва да останете необвързани, докато не се появи някой, който наистина заслужава вашето време и енергия.
Има много кармични причини, поради които все още не сте намерили своята половинка, така че не губете вяра в любовта. Може да срещнете своя човек, когато най-малко го очаквате, тъй като законите на кармата действат по мистериозен начин.

Тази статия може да ви даде яснота защо все още не сте влезли в сериозна и стабилна връзка.

А ето и 8 причини да сте необвързани според законите на кармата:

1. Страдате от ниско самочувствие.

Хората са склонни да приемат любовта, която смятат, че заслужават. Така че, ако имате негативна представа за себе си, ще привлечете някого с подобна енергия. За да намерите истинската любов, първо трябва да култивирате това чувство в себе си. След като повярвате, че заслужавате да бъдете ценени и обичани, Вселената ще ви помогне да намерите своя специален човек.

2. Вярвате, че имате нужда от някого, който да ви допълва.

За съжаление мнозина се чувстват самотни или непълноценни, когато нямат партньор. Социалното програмиране ви учи да търсите щастието извън себе си, в хората, храната, забавленията и безбройните развлечения. Но след като имате всички тези неща, пак ще се чувствате неудовлетворени, тъй като трайното блаженство идва от душата.

Първо намерете, разберете и заобичайте самия себе си. Едва тогава животът ви ще се развие така, че да се чувствате спокойни, доволни и радостни.

3. Вселената може да иска първо да се излекувате от минала карма.

Може би сте необвързани, защото имате нужда от време, за да обработите болезнени емоции от минали връзки. Да имате здрава връзка е невъзможно, ако някаква травма ви тежи. Законът на кармата гласи, че събитията ще продължат да се повтарят, докато не прекъснете този порочен кръг. Така че, помислете за това, през което сте преминали, за да разберете защо продължавате да привличате определени хора или ситуации. След като се замислите върху това, може би отговорът ще ви стане много по-очевиден.

Може да не сте готови за сериозно обвързване, защото трябва да посветите цялата си енергия на любов към себе си. Винаги следвайте сърцето си и се вслушвайте в интуицията си, която никога няма да ви подведе.

4. Загубили сте вяра в намирането на истинската любов.

Може вече да не вярвате в истинската любов, ако сте имали поредица от неуспешни връзки. Това е разбираемо, но ако се пазите твърде много да не би някой отново да разбие сърцето ви, вие може да отблъснете щастието си. Първо, запитайте се защо сте станали цинични по отношение на любовта. Дали защото не сте срещнали подходящия партньор или защото просто нямате енергията и куража да допуснете нов човек в живота си?

Опитайте се да се справите с болезнените емоции от миналото си и да повярвате отново в любовта. Отворете сърцето си отново и може би този път няма да съжалявате.

5. Имате по-висша цел, според вашата карма.

Мислили ли сте някога, че все още не сте срещнали своя човек, защото имате различно призвание? Може да имате кармата на лечител и Вселената да иска да прекарвате повече време в грижа за другите. Може би имате страхотна мисия, която изисква да останете необвързани, за да имате енергията да помагате на хората. Може да намерите удовлетворение в този път и дори да не изпитвате нужда от романтична връзка.

6. Нездравословната връзка ви блокира от получаването на благословиите на Вселената.

Ако сте в токсична връзка, няма да можете да се радвате на добра карма, нито пък на благословии от страна на Вселената. Хората остават в трудни партньорства по много причини, като например от страх да не останат сами. Въпреки това оставането в незадоволителна, изтощителна връзка ще ви държи по-далеч от истинската любов. Едва след като се освободите от нещата и хората, които вече не ви служат, ще можете да отворите нови, интригуващи врати в живота си.

7. Все още не сте научили конкретни кармични уроци за любовта.

Кармата от минали връзки и партньори все още ви преследва, така че продължавате да привличате същите преживявания. Ако не сте се поучили от грешките си, ще повтаряте определени модели, докато не прекъснете цикъла. Разсъждавайте върху последните си връзки и забележете дали в тях не са се появили едни и същи проблеми и конфликти. Ако е така, може би имате неразрешена карма или не сте научили уроците си с тези романтични партньори.

8. Кармата от минали връзки ви преследва.

Някои хора имат трудности в това да привлекат любов, защото не са си простили за миналото. Те се самосъжаляват и сякаш не могат да намерят вътрешен мир. Ако сте от тези хора – трябва да практикувате състрадание към себе си и да спрете да се обвинявате за грешките си. Ако например сте се разделили с бившия си и сте наранили чувствата му, знайте, че всичко се случва с причина. Този човек вероятно е продължил напред и е спрял да се възмущава на поведението ви.

Ако вие сте този, който скърби за бившия си, дайте си време да се излекувате и избягвайте да възобновявате връзка, която ви се е струвала изчерпана. Изследванията показват, че преодоляването на раздяла може да отнеме от три до шест месеца и дори повече в случай на развод.

Някои хора прекарват месеци или години в опити да срещнат сродната си душа. Може да се чудят какви кармични причини им пречат да намерят своя специален човек. Обикновено ниското самочувствие, неизлекувана травма или разбито сърце пречат на хората да изпитат истинска любов. Миналата им карма може да повлияе на късмета им да намерят успешна връзка, което може да е много разочароващо. Въпреки това, ако култивирате любов към самия себе си, това ще ви помогне по-лесно да привлечете здраво партньорство.

За още новини от света на звездите, зодиите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари