IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зодиите, които влизат в любовни връзки, само за да има кой да им угажда

28 април 2023 17 30

Представителите на тези знаци са егоистични в любовта

Istock

Istock

Ако очаквате да срещнете истинската любов бързо и лесно, може би ще останете разочаровани. Имайте предвид, че в някои случаи откриването на тази любов отнема много години и именно затова много хора така и не изчакват да срещнат най-подходящия човек, а започват връзка с компромисен партньор. Този тип хора обикновено са леко егоцентрични и предпочитат да си имат половинка най-вече, за да задоволят собствените си нужди. Обикновено става въпрос за хора, които търсят по-удобен, лесен и/или комфортен живот или такива, които искат да имат човек в живота си, който да ги обича, да ги обгрижва и винаги да е на тяхно разположение, без те да му отвръщат със същото.

За четири знака в зодиака е особено характерно да се обвързват сериозно, само заради идеята да не бъдат сами и да има някой, който да задоволява техните егоистични нужди.

А ето и кои са тези зодии:

Овен

Егоистичната тенденция в характера на хората от зодия Овен е безспорна и справянето с партньор от този знак, може да бъде доста изтощително. Овните са личности, които обичат да въртят светлината на прожекторите около себе си. За тях техните собствени цели, мотиви и мечти имат предимство. Овните често започват сериозна връзка не от голяма любов, а за да са сигурни, че никога няма да са самотни. Лошото е, че те не се замислят особено често за нуждите на своя партньор и почти никога не са готови и те да правят компромиси в отношенията, така че връзката да е хармонична. В резултат на това, те често действат необмислено, нетактично и дори грубо спрямо своя партньор и го нараняват, най-вече поради липсата си на състрадание или пък защото не изпитват дълбока любов към него. Освен това те често си намират различни извинения, като например че са твърде заети или изтощени, за да отговорят на нуждите на своята половинка.

Дева

Когато някои Деви вземат решения, които са подходящи за тях, но не и за партньора им, това е сигурна индикация, че те са ориентирани към задоволяването на собствените си нужди. Хората от този знак редовно обявяват плановете си на своя любим в последния момент и очакват той да се съобразява с тях. Мисленето на Девите почти винаги е насочено към кариерата им, която е изключително важна за тях. Така че те често очакват техният партньор сам да се справя с домашните задължения в общия им дом и да ги остави на мира да си следват своите професионални цели. Девите често са егоисти в любовната си връзка и почти винаги „теглят чергата“ в своята посока, без да са склонни да се съобразяват с половинката си. Именно затова много често хората, които са във връзка с човек от зодия Дева, може да не се чувстват достатъчно ценени и обичани.

4 зодии, които вярват в изграждането на приятелство преди връзката

4 зодии, които допускат стресът да обтегне отношенията им с партньора

Петте най-доверчиви зодии, които лесно може да заблудите

Рак

Раците често влизат в сериозна връзка, за да имат възможност да получават емоционална подкрепа от своя партньор. Заради своето собствено благополучие, комфорт и сигурност, те понякога пренебрегват желанията на своята половинка. Това не означава, че им липсва емпатия или че са безсърдечни. Не, те просто са твърде чувствителни, често са потиснати, мрачни и изнервени, като в такива моменти оставят нуждите на партньора си без внимание и се концентрират върху себе си и собствените си драми. За съжаление, много Раци не осъзнават, че с поведението си натоварват излишно психиката на своя любим човек. Те трябва да се научат по-често да се вглеждат в себе си и да се замислят дали са достатъчно внимателни и отзивчиви към желанията и очакванията на своя партньор.

Близнаци

Близнаците често започват връзка, защото имат нужда от някого който да им вдъхва увереност, който да се съобразява с тях и да откликва на нуждите им. Те рядко правят компромиси в името на любовта. Това е една от характерните черти на Близнаците – те просто не желаят да полагат особено много усилия във връзката си. Те по-скоро са манипулатори, които използват различни похвати и ласкателства, за да накарат партньора си да изпълнява желанията им и да „играе по свирката им“. Хората от този въздушен знак често не са емоционално готови за връзка, която включва безусловна любов. Човекът Близнаци ще изпълнява изискванията на своя партньор, само ако знае, че ще получи нещо в замяна или ако е мотивиран от получаването на някаква награда – тоест, не е безусловно!

За още новини от света на звездите, зодиите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари