IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зодиите, които се изпаряват от връзката като призрак

23 май 2023 17 30

Тези знаци често си тръгват внезапно, без следа и без обяснение

Istock

Istock

Има хора, които са склонни да се измъкват от несполучливите си връзки като фантоми. Този тип личности буквално са склонни да изоставят своя партньор без предварителни скандали и заплахи, без телефонни обаждания и есемеси – те просто си тръгват и не се обаждат никога повече на своя бивш любим. Този феномен не е нещо ново – откакто свят светува има хора, които са влизали в ролята на „призрака“, който внезапно напуска половинката си и прекъсва всякакъв контакт с нея, обикновено без обяснение.

Ако и на вас ви се е случвало някое ваше гадже изведнъж да ви зареже без да приема или отговаря на телефонните ви обаждания и съобщенията ви, то знаете за какво говорим. Преди много години поп звездата Принс, известен още като кралят на разбитите сърца, улови усещането да бъдеш зарязан по подобен начин в своята песен от 1982 г. „How Come U Don't Call Me Anymore“.

Психолозите предполагат, че страхът от конфронтация, ниската емоционална интелигентност, липсата на състрадание и личният комфорт карат някои хора да си тръгват по този призрачен начин от връзките си, вместо да заложат на директната комуникация.
А ето и кои зодиакални знаци са най-склонни да проявяват подобно незряло поведение и да се „омъглят“ от връзката си без обяснения:

(Това може да важи и за хората, които имат не само Слънце, но и Венера, Марс и асцендент в тези знаци).

Овен

Овенът се управлява от импулси, служещи на желанието на планетата Марс, наречена така на римския бог на войната. Заради това, родените под знака на Овена са ориентирани към действие, нетърпеливи са и са склонни да се влюбват и разлюбват с тревожна скорост и зашеметяваща интензивност. Хората от този знак са склонни да се люшкат между дефинициите „горещо и студено“, „мразя те, обичам те“, „страх и смелост“, „диво и отегчително“ и т.н. Именно за това те доста бързо се ориентират към новата емоция, ако се появи такава в живота им и буквално могат да забравят да се обадят на доскоршната си половинка, за да й кажат, че са срещнали нова любов.

Близнаци

Хората от тази зодия са може би най-призрачните личности в зодиака. Човекът Близнаци бързо се влюбва и още по-бързо разлюбва. Управлявани от планетата измамник Меркурий, Близнаците са от онези, които обичат да играят игрички в любовта, флиртуват без ясни правила, изпращат смесени сигнали и др. Личностите от този знак притежават променлив характер, лесно се разсейват и са склонни да променят мнението си и да отменят плановете си в последния момент. Те са от хората, които ще изоставят потъващия кораб първи, особено ако нещо по-интересно привлече вниманието. Така че Близнаците не са от хората, които ще се борят за трудната си връзка, а по-скоро - от онези, които ще се спасят от нея по най-неочаквания начин. Те се нуждаят от свободата да променят курса на живота си и винаги запазват възможностите си отворени. Така че, не се изненадвайте, ако половинката ви Близнаци внезапно изчезне от хоризонта и ви блокира в социалните медии.

Стрелец

Роденият на 19 декември актьор Джейк Джилънхол стана известен с това, че изчена внезапно от живота на бившата си приятелка Тейлър Суифт и то на връх рождения й ден, като изведнъж спря да й вдига телефона. Разбира се, Тейлър се вдъхнови за няколко хита от неочакваното поведение на Стрелеца Джейк и може би дори успя да му отмъсти мъничко. Факт е, обаче, че хората от тази зодия (Суифт също е Стрелец) обичат свободата си, избягват сериозните ангажименти, а когато връзката им стане твърде напрегната – те просто действат непринудено и си тръгват без много обяснения. Когато в отношенията престане да е забавно, Стрелецът започва да си търси спасителен изход и дори предприема крайни мерки за измъкване.
Друг Стрелец, който се превърна в призрак за своя съпруг беше актрисата Кейти Холмс, която след шест години брак с Том Круз го напусна без предизвестие, промени телефонния си номер, не му съобщи новия си адрес и комуникираше с него само чрез адвокати.

Водолей

Певецът The Weeknd, известен и като Абел Тесфайе, който е роден под знака на Водолея, написа най-добрата ода за изкуството да се измъкваш като призрак от връзката, а именно „I Was Never There“. Хората от призрачния знак Водолей просто се отнасят към другите така, както искат те да се отнасят към тях, а именно оставени на мира, сами да се грижат за себе си, вглъбени в своите мисли и нереализирани фантазии.

За още новини от света на астрологията и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари