IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

20-те начина да откриете изневярата

20 април 2024 20 30

Добре е да ги имате предвид

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Съвременните технологии направиха любовните афери относително лесни. Всичко е по-достъпно: приложенията за запознанства, социалните медии и интернет като цяло са добри помощници в изневярата.

Съвременните технологии обаче улесниха и разкриването на прелюбодейците. И така, как се разкриват повечето подобни измами и кои са обичайните начини за залавяне на измамника?

Неверниците често имат високо мнение за себе си и вярват, че техните тактики за „скриване на аферата“ са по-добри от интуицията и доказателствата на официалната им половинка, която те са предали. Така че нека да видим как партньорите хващат изневеряващите си мъже/жени, както и кои са 20-те най-обичайни и популярни според статистиките начини да спипате сериозно обвързан човек в крачка.

Ето ги и тях:

1. Текстови съобщения и обаждания

Най-честият начин, по който хората откриват аферата на половинката си, е като прегледат телефона му/ѝ за обаждания и текстови съобщения. Сигурно смятате, че всеки опитен измамник знае как да скрие следите си от есемеси и чатове, но повярвайте, повечето кръшкачи имат пропуски. Ако наистина измамниците триеха следите си, това нямаше да е най-честият начин за откриване на афери.

2. Имейли

Никой не проверява имейлите на партньора си, нали? В това вярва и всеки изневеряващ съпруг или съпруга. „О, да, просто ще си комуникирам с моя любовник/любовница чрез имейли и жена ми/мъжа ми никога няма да разбере.“ Колко глупаво от тяхна страна да вярват на това! Имейлите вече идват с известия на мобилните телефони и са лесни за забелязване, точно като текстовите съобщения.

Тъй като прелюбодейците обикновено не пишат толкова много съобщения, комуникацията по имейл е достатъчна, за да си организират секс рандевута и други планове. Но понякога дори тези редки имейли могат да бъдат забелязани от предадения съпруг!

3. Промени в сексуалния ви живот

Ако установите, че сексуалният ви живот е малко по-различен от преди, без вие двамата да говорите за това, е доста очевидно, че може зад гърба ви да протича любовна афера. Как така?

Всеки е различен: физически, психологически, психически и в леглото. Ако вашият партньор е имал любовна връзка, той вероятно се е сблъсквал с неща в леглото, които не е правил с вас. Това обикновено са добри неща, така че когато прави секс с вас, партньорът ви може да демонстрира нови техники, различен начин на целуване или да прояви желание за нови секс пози.

4. Промени в поведението на партньора ви

Винаги малките знаци се натрупват и накрая водят до разкритието, че партньорът ви изневерява. Когато той/тя е неверен, първо започва да страда основната му връзка. Когато започнат афера, кръшкачите стават обсебени от нея или са толкова влюбени в своя нов сексуален партньор, че започват да правят всичко, за да го впечатлят. Веднага ще усетите, че невярната ви половинка изглежда някак по-щастлива, но и по-дистанцирана.

Това е само един от начините, по които измамниците променят поведението си, но ще срещнете много други, по-специфични ситуации.

5. Промени във външния вид на кръшкача

Друго нещо, което ще забележите, е повишеният интерес към външния вид на вашия съпруг/съпруга измамник. Ако този човек започне да става по-суетен от обикновено, да се грижи повече за визията си, да спортува по-усилено, да пази неочаквани диети и т. н., това са ясни знаци, че може би нещо се случва зад гърба ви.

6. Сайтове за запознанства

Сайтовете за запознанства са най-добрият и най-лесният начин да се започне афера. Това вероятно ще бъде отправната точка, ако половинката ви реши да ви изневерява. Проблемът обаче възниква, ако той/тя е неопитен и забрави да изчисти историята и кеша си по време на сърфиране в интернет. Така че, ако вашият изневеряващ партньор забрави за това и не крие телефона си от вас през цялото време, ще го хванете лесно!

нещастна двойка;

Снимка: iStock

7. Проследяване на кредитни карти

Много съпрузи-кръшкачи забравят за това и правят подозрителни разходи, които не успяват да скрият от законната си половинка. Ако получавате банкови извлечения или следите разходите от картите си чрез приложение, можете да хванете измамника в крачка.

8. Екранни снимки 

Преглеждането на галерията на вашия партньор може да разкрие много неща. Екранни снимки на чат с партньора им от аферата или снимки, на които двамата са щастливо влюбени, са само част от нещата, които можете да намерите там. В разгара на момента влюбените изневеряващи често забравят да изтрият тези снимки или си правят скрита папка, за да ги съхраняват. Освен това, ако вашият партньор е потребител на iPhone, обичайно е тези снимки да се синхронизират с други устройства като общия ви MacBook или iPad на децата ви.

9. Местоположение

Изневеряващият партньор никога няма да каже истината за това къде е бил… очевидно. Той ще използва извинения като това, че е във фитнеса, работи до късно или пие бира с приятели, а всъщност е с любовницата. Някои статистики казват, че 20% от всички измамници са били заловени, защото са били прекалено объркани в собствените си лъжи.

Той може да ви излъже само за кратко време, защото в крайна сметка ще се оплете в собствената си мрежа от лъжи. Той ще забрави каква лъжа ви е казал и за кой момент е била тя – дали е бил на по питие с приятели миналия уикенд или е бил на вечеря с клиент. И тук ще хванете измамника. Освен това технологиите също не са най-добрия му приятел в такъв момент, защото днес е доста лесно да проследите някого чрез GPS.

10. Някой издава измамника случайно или неволно

Понякога всички около вас може да са наясно, че партньорът ви има афера, освен вас. Може би ваш приятел/познат е видял вашия партньор с другата жена/мъж или е решил да ви намекне за аферата. Може този човек неволно и без да иска да се изпусне, че е видял половинката ви еди-къде си с еди-кой си – нещо, за което вие не знаете и така да ви отвори очите...

11. Съмнителни покупки

Подобно на кредитните карти, покупките също могат да се окажат голям проблем за всеки изневеряващ съпруг. Често, особено мъжете кръшкачи, забравят за нещата, които са купили на своята сексуална партньорка, дори тези покупки да са направени онлайн. Така жена им, ако е малко по-любопитна и разгледа историята на покупките им, може да забележи, че от даден сайт е поръчана гривна например, която тя никога не е получила.

12. Сексуалният партньор се свързва с потърпевшия

Дори да подозирате вашия партньор в изневяра, но той категорично да отрича, обичайно е човекът, с когото той ви кръшка да го издаде. Възможно е любовницата/любовникът на половинката ви да се почувства пренебрегнат в даден момент и да реши да разкрие аферата като вид отмъщение. Този човек може да се свърже с вас – да почука на вратата ви или да ви изпрати текстово съобщение, с признанието, че има връзка с партньора ви. Трябва само да благодарите на такъв човек, че ви е отворил очите, без значение какви са били мотивите му!

романтика, двойка

Снимка: iStock

13. Венерическа болест

Ако вашият партньор получи полово предавана болест, значи не ви е лоялен и е имал сексуални отношения с някой друг. Логиката зад това е очевидна, ако вашият възлюбен има такава болест, значи не е бил достатъчно внимателен и не е използвал защита, докато е правил секс с другия си партньор.

14. Партньорът ви крие втори телефон

Хората, които обичат да изневеряват и не възнамеряват да спрат, в крайна сметка се нуждаят от втори телефон с друг номер, който държи далеч от партньора си. Някои кръшкачи държат тези тайни телефони в службата си, но други ги крият в дома си на тих режим.

15. Партньорът ви се прибира късно твърде често

Всички имаме задължения, свързани с работата, хобита, дейности с други хора и списъкът може да продължи. Така че е нормално вашият партньор понякога да закъснява след работа, но само от време на време. Ако това се случва доста често, не ни е приятно да ви го съобщим, но вероятно ви изневерява.

16. Шпионски приложения

Понякога партньорът, който мисли, че е предаден, може да подходи към проблема по начин, който не е непременно законен. Използването на шпионски приложения е един от тези начини. Инсталирането на приложение, което го шпионира, звучи като добро начало, ако вашият изневеряващ съпруг внимателно изтрива доказателствата за своите грешки. Тези приложения ще ви позволят да проследявате неговите текстови съобщения, имейли, местоположение и движения, така че ще имате визуализация в реално време на всички негови известия.

17. Частен детектив

Ще се изненадате колко много партньори наемат частен детектив, когато имат подозрения, че партньорът им има афера. Въпреки че това може би е по-скъп вариант, детективът ще ви предостави конкретни доказателства. И това е, от което се нуждаете, нали? Така че парите ще си заслужават!

18. Хващане в крачка

Най-лошият начин да разберете, че партньорът ви ви изневерява, е ако го хванете в крачка. Може би сте заминали в командировка и сте искали да изненадате партньора си, като се приберете два дни по-рано. Прибираш се у дома и наистина има какво да видиш! Вашият благоверен е в леглото ви с някой друг!

Тъга, разочарование, гняв... Това са само част от емоциите, които ще изпитате в този момент. Но повярвайте, това може да се окаже най-щастливият ви ден, защото ще се отървете от измамника!

19. Самопризнание

Ако сте се чудили: „Как се откриват повечето афери?“ признанието е един от трите най-добри начина, по които ще разберете, че партньорът ви има извънбрачна връзка. Да, статистически това е най-често срещаният начин. Защо?

Е, въпреки че изневеряващият съпруг/съпруга ще се наслаждава на времето, прекарано с любовника/любовницата си, след известно време повечето от кръшкачите започват да изпитват чувство за вина. В момент на слабост те са склонни да признаят грешките си с надеждата да бъдат оневинени.

20. Интуиция

Най-сигурният начин за откриване на афера е собствената интуиция на мамения съпруг.  В голям процент от случаите прелюбодейците биват заловени в даден момент от своя официален партньор, който постепенно е навързал нещата, събрал е две и две и е разбрал, че нещо лошо и нередно се случва зад  гърба му.

За още новини от света на отношенията и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

anonimen ( преди 1 месец )