IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Жената и футболът – две съвместими понятия

30 януари 2012 09 45

Превърнете половинката си от враг на футбола в негов приятел

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Футболът е като религия за повечето мъже. Те не само се наслаждават на играта, но се чувстват част от нея. В мига, в който започнат първенствата по футбол, светът се променя – мъжете също. Малко обаче са нежните половинки, които могат да се примирят да слушат виковете на половинката си или бурните коментари на цялата тайфа, която той е поканил у дома за свещения мач. Да бъдем реалисти, почти никоя жена няма да издържи повече от веднъж стоически наказанието да гледа с вас футбола, който не разбира и не обича. Все пак има и изключения, но не се надявайте много да попаднете на такова.

Ще си кажете: Е, това е част от моя живот, имам право на поне едно мъжко удоволствие , не е нужно да го споделям с нея, така че тя ще разбере и ще търпи. Щом ме иска, ще приеме и моите желания. До някаква степен е така. От друга страна обаче вие й натрапвате нещо в дома ви, което тя със сигурност после ще ви изкара през носа,. И за да не си развалите семейния уют, може да опитате да я приобщите към футболната ви страст. Как ще стане това ли? Ето и няколко предложения:

Накарайте я да заложи на някой отбор

Става въпрос за малка сума, без да го превръщате в хазартно увлечение. Тя ще се дърпа, но я офертирайте по интересен начин и така ще има стимул да следи дали отборът й (а той вече ще се превърне в НЕИН) е добър и тя може да се изфука пред вас със сериозен нюх и усет. Ако загуби, убедете я да опита отново. Това малко съревнование между вас, може да се превърне в интересна игра на доказване.

Купете й секси дрехи с цветовете и инициалите на любимия ви отбор

Да сте чували за жена, която отказва нови дрехи? Разбира се, не се хвърляйте към размъкнатите фланелки. Вече има къде къде по-секси екипчета с имена на футболисти, футболни отбори и знаците им. Направете й и няколко комплимента, след като облече новия си тоалет и така постепенно ще придобие по-големи симпатии към любимия ви отбор и може да склони да изгледа някой мач с вас без излишни драми.

Поглезете я с коктейли по време на мача

Мъжете гледат футбол и пият бира. Разчупете стереотипа! Вие си пийте бирата, но на нея направете няколко маргарити, „секс на плажа", мартинита с маслинки... като си пийне повече, определено ще омекне, а и жестът ви няма да остане незабелязан. Внимавайте да не я превърнете в алкохоличка. Все пак бая мачове трябва да изгледа!

Разкажете й няколко клюки

Футболистите като играчи може и да не са й интересни, но като мъже – ДА! Всяка жена обича пикантните неща. Разкажете й за техните жени, любовници, изцепки и т.н. Така спортистите за нея няма да се превърнат просто в някакви фигури, ритащи топка, а ще придобият съвсем друг образ и ще провокират интереса й.

Вкарайте нежност по време на мача

Създайте си собствени правила по време на футболни мачове. Например, целувайте я страстно всеки път, когато отборът ви вкара гол и й повтаряйте, че тя е вашият талисман и искате много да е неотлъчно до вас, когато играят. Жените обичат да се чувстват необходими и тя сама ще пожелае да ви подкрепя по време на футболни мачове. Когато положението е напрегнато, сграбчете ръката й, за да види, че очаквате подкрепа от нея в този „тежък" за вас момент. След успешен за вашия отбор мач я любете като за световно. Едва ли ще остане разочарована, че е изтърпяла стоически 90-те минути до вас на дивана.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

( преди 12 години )
Супер *** и изтъркана статия. Имам си любим отбор, който си избах сама, защото ми хареса и си гледам редовно с кеф. Стига сте писали по клишета- ТЪПО Е!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
ЕГ ( преди 12 години )
Да бе,после тя ще поиска да ни интегрира в шопинг с останалите банички. Не може ли ние да си зяпаме мача са бира,те да си пазаруват и клюкарят на мартини...после пак да споделим емоциите си :).
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар