IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Защо не трябва да се занимавате с ексгадже на приятелка

13 ноември 2014 15 00

6 основателни причини

Снимка: outnow.ch

Снимка: outnow.ch

Дори даден мъж да ви се струва супер горещ и секси, ако той е ексгадже на ваша добра приятелка – просто го забравете. Много хора биха казали, че ако сте привлечена от въпросния мъж, трябва да се борите за него, но това не е точно така. Грешно е да се занимавате с бившия любим на своята приятелка, а ако тя ви е най-близката дружка – направо си е светотатство! Няма значение кой е инициирал разпадането на връзката им – светът е пълен с мъже и не е редно да преследвате точно този мъж.

Ето и 6 причини защо трябва да избягвате да се сближавате с бившия партньор на приятелката си.

1. Ще се измъчвате от ревност.

Може би не в началото, но в даден момент ще започнете да се питате дали този мъж е правил по-страстен секс с приятелката ви, дали я е обичал повече, дали е имал по-силна емоционална връзка с нея и т. н. Ще започнете да се чудите какво са правили двамата заедно в миналото, как са прекарвали времето си, за какво са си говорили и др. Тоест, вие винаги ще бъдете преследвана от нейния призрак и ще се измъчвате от ревност.

2. Винаги ще се сравнявате с нея.

Дори да развалите приятелството си с вашата дружка, която се пада ексгадже на любимия ви, вие вечно ще се питате дали я превъзхождате с нещо или пък не. Вие просто никога няма да забравите факта, че приятелят ви някога е бил щастлив с това момиче и че тя е била първият му избор. Това е тежка мисъл и тя може да стане пречка в отношенията ви с този мъж за в бъдеще.

3. Ще имате повече поводи за скандали.

Всяка двойка си има своите разногласия, но вие ще си имате още един повод за скандали – бившата приятелка на половинката ви, която по стечение на обстоятелствата ви е приятелка. Споменът за нея ще ви преследва.

4. Жертвате твърде много.

Има една поговорка, че приятелствата надживяват любовните връзки. Въпреки това, ако се занимавате с ексгаджето на своята най-добра приятелка – много е вероятно да я изгубите, а след време и връзката ви с този мъж да приключи. В края на краищата ще изгубите и двамата. Не си заслужава да жертвате голямо приятелство за малко горещ секс!

5. Ще се чувствате странно.

Ако започнете връзка с бившия на своята приятелка, това може би означава, че вие излизате в един социален кръг. Тоест, нещата никога няма да бъдат същите, не само между вас двете, но и в рамките на вашата компания. Общите ви приятели ще се чувстват странно и неловко по отношение на вашата нова връзка, особено ако са свикнали на предишната конфигурация. Тоест, вие може и да не получите подкрепата и одобрението на близките си хора, а това е важно.

6. Ще знаете прекалено много за този мъж.

Ако започнете връзка с експоловинката на своята най-близка приятелка, вие ще знаете твърде много за този човек. Вероятно по време на тяхната връзка тя ще ви е споделяла детайли за неговите навици, интереси, любима храна, тъмни тайни, желания в леглото и така нататък. Всичката тази информация ще убие вълнението и интимността, които са в началото на всяка нова връзка. Опознаването ви с този мъж ще бъде опетнено от факта, че вие ще имате значителна преднина в информацията за него чрез бившата му.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

ааа ( преди 9 години )
Ами... вече повече от осем години сме заедно с екс гаджето на моя приятелка - разбираме се прекрасно с него, а тя се омъжи за друг и с нея не сме си развалили приятелството. Само дето той няма желание да се вижда с нея, но го разбирам, хихи...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар