IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Предимствата и недостатъците да излизаш с Крисчън Грей

7 февруари 2015 12 31

Заслужава ли си да се впуснете в авантюра с мъж като него?

Снимка: outnow.ch

Снимка: outnow.ch

Малко преди премиерата на „Петдесет нюанса сиво“ (на 13 февруари т. г.) феновете все по-усилено мечтаят за Крисчън Грей.

Героят-мултимилионер наистина е апетитна хапка, но дали в реалния живот би било прекрасно да се влюбим в мъж като него?

Нека претеглим плюсовете и минусите:

Предимства

Той е красив

Всеки път, когато го погледнете, бикините ви ще се подмокрят, а силната химия обещава невероятни креватни изживявания. Толкова е секси, че всички ще ви завиждат и денят ви ще бъде изпълнен с розови мисли за всяка ваша среща (особено в спалнята).

Нови изживявания

Мъжете като Крисчън разполагат с доста възможности и са видели много неща, така че вашето сиво ежедневие изведнъж ще стане много шарено. Той ще ви води на места, които не сте виждали и ще ви разказва истории, които не сте чували.

Забравяте за финансовите тревоги

Когато излизате с милиардер, няма как да не се чувствате като кралица. Ще получавате винаги най-доброто и на мига. Парите не са проблем за него, а ако е влюбен във вас, те ще текат като река и през вашите ръце.

Секс бог

Не само красив, но и умел любовник. Разбира се, уменията му ще са натрупани след богат опит с други жени, но сега ще им благодарите, че са го направили толкова кадърен в спалнята.

Недостатъци

Безкрайни анализи, които не водят до резултат

Този мъж със сигурност има куп тайни, които ще крие от вас. Постоянно ще сте изнервени, защото лицето му е като маска и не можете да го „четете“. Мистериите ще ви побъркат, а отговорът зависи само от неговото благоразположение.

Забравете за независимостта

Г-н Грей е контролиращ тип. Каквото каже той, това става. Най-вероятно ще имате прикачен поне един бодигард, а всяко ваше устройство ще бъде следено. Милиардерите обичат да държат наблизо и под око своите играчки.

Бившите

Мъж като него няма начин да няма куп бивши, които все още да се борят за вниманието му. Все пак той е прекалено апетитна хапка, та лесно да бъде изпуснат. Постоянно ще се ядосвате заради напъните на някое Барби да се намеси във връзката ви. И пак последната дума е неговата.

Секс игри с неочакван край

Както казахме, той диктува всичко, което включва и сексуалните ви преживявания. Ако не обичате да ви доминират в леглото и да ви карат да правите всякакви „чудесии“, по-добре бягайте бързо.

Забравете за свободата

Той не само ви контролира, но и чертае плана за деня ви. Постоянно трябва да се съобразявате с неговите ангажименти, настроения и желания. Парите и властта са в него, не се заблуждавайте!

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари

pivcho@mail.bg ( преди 9 години )