IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тайните, които жените никога не казват на своите мъже

22 февруари 2015 10 40

Какво дамите се страхуват да признаят на половинките си

Снимка: outnow.ch

Снимка: outnow.ch

Жените са известни като много по-отворени и приказливи същества в сравнение с мъжете, но истината е, че често и те не са съвсем откровени към половинката си. Жените си имат тайни и една от тях е, че спестяват някои неща на мъжете си, с което понякога създават напрежение във връзката.

Ето и някои от тези тайни, които жените премълчават пред своите партньори:

1. Дамите искат мъжете да поемат инициатива

Повечето жени искат някой друг да ги обгрижва, а не все те да се товарят с планирането на съвместния живот с половинката си. Жените искат мъже, които поемат инициативата... поне от време на време. За тях това би значело, че мъжът е ангажиран с връзката точно толкова, колкото са и те.

2. Жените искат да бъдат изненадвани по-често

Всички жени обичат изненадите и тайно мечтаят техният партньор да покаже своята креативност и да ги впечатли с нещо неочаквано, сладко и забавно. Така той ще покаже, че жената е специална за него, че я обича и цени.

3. Жените се страхуват, че друга може да привлича любимия им повече

Всички дами имат скрит страх да не би любимият им да си пада чисто физически по друга жена – колежка, приятелка, съседка. Всяка жена изпитва ужас, че партньорът ѝ може да си фантазира друга, докато прави любов с нея.

4. Жените искат мъжете им да бъдат по-искрени

Жените мечтаят за искрен и лоялен мъж. Няма представителка на нежния пол, която да обича да бъде заблуждавана и мамена. Независимо от ситуацията, жената предпочита да чуе истината, дори тя да е болезнена.

5. Жените имат шесто чувство

Жените четат по езика на тялото и забелязват неща, които мъжът си мисли, че може да скрие или премълчи. Щом една жена забележи нещо подозрително, тя започва да се притеснява и е нащрек, че нещо лошо може да се случи (или че вече се е случило).

6. Жените не са съгласни с мъжките излизания

Някои жени казват на мъжете си, че нямат нищо против те да се забавляват „по мъжки“, но това не е вярно. Всички са против и няма жена, която да обича липсата на внимание от своята половинка.

7. Жените имат нужда от пространство

Всяка жена има нужда от време за себе си. Тя просто иска разбиране и... глътка въздух без любимият ѝ да е наоколо. Да може да се види с приятелка, да иде на шопинг или на фризьор.

8. Жените не обичат мъжът да бъде честен за визията им

Няма жена, която да приема добре критиките на своята половинка. Ако е напълняла, тя не иска любимият ѝ да ѝ го натяква или да я критикува как изглежда в новата си рокля. Дамите искат да чуват от своите мъже, че са прекрасни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Дедо ( преди 9 години )
Жените са по-приказливи,а мъжете са по-чувствителни.Аз пък си падам по слабички мадами,чието дупенце можеш да поставиш в чинийка.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 9 години )
До 1111111: Абе...ти, все пак, гледай да не и обясняваш на нея, че "е далеч от манекенските мерки и ВЪПРЕКИ ТОВА я обичам". Гледай и да не и показваш какви ги пишеш тук по неин адрес. ;)Може да е наясно, че "е далеч от манекенските мерки" и да се харесва и тя точно такава, може да е наясно и, че и ти я обичаш...но бъди сигурен, че една жена чуе ли/прочете ли нещо подобно за себе си - няма да
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
1111111 ( преди 9 години )
"Но какво ли разбирам аз. ;)"Не знам какво разбирате но очевидно от това което казах - нищоНе ми се влиза в полемика относно думите и нямам намерение да се обяснявам кого и защо Обичам. Благодаря Ви за психоанализът, който ми направихте. Животът не е идеален както и хората в него. Живейте си го както намерите за добре според собствените Ви възгледи и морални ценности! А относно разбирателството между половете (понеже имаме и трети) - не се хващайте за една дума, защото човек рядко може да изкаже това което мисли или иска по начина, по който някой друг иска да го разбере.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Sisi:))))) ( преди 9 години )
Аз пък си падам по мъже с мерки на модели.:)))))
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Little Blue Dress ( преди 9 години )
До 1111111: "...която е далеч от манекенските мерки и въпреки това я обичам."Така ли, господина? ВЪПРЕКИ ТОВА я обичате? :) Хмм, колко сте благороден. Аз мисля, че тази жена (която и да е) със сигурност заслужава повече от Вас - заслужава човек, който я обича истински; такава, каквато е, без да има "ВЪПРЕКИ ТОВА" или "ВЪПРЕКИ" каквото и да било друго. А...и без да обявява публично в интернет неща, които смята в нея за недостатъци. Но какво ли разбирам аз. ;)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
1111111 ( преди 9 години )
До Little Blue Dress Само да Ви споделя госпожице/жо нетесногръда. Имам си приятелка която е далеч от манекенските мерки и въпреки това я обичам. А това, че Вие обичате да Ви гледат в очите и да Ви лъжат за нещо което и сами знаете как е мисля, че не е проблем на мъжете. Жената:-Ау, разсипа се солта, на скандал е...Мъжът:-Е, може пък да се размине?-Не, не, вече се настроих.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Жена ( преди 9 години )
По т.7 - винаги ще намериш време за приятелка: пращаш мъжа да гледа мач/ пие бира с приятел/и, а ти излизаш с приятелка. По-скоро бих споделила, че глътката въздух се състои в това да сме за малко сами - не ми е приятно да си правя маска на лице, да се епилирам пред половинката. Тогава искам да съм сама - или поне в друга стая. Нещата не са толкова сложни, ние ги правим такива. По т.3 - и жените се заглеждаме. По т.8 - имаме си огледала и кантари, ако не искаш да чуеш нещо, което не ти харесва - просто не питай! За останалото мога и да се съглася.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Малкия МУК ( преди 9 години )
Абе кои им разрешава на такива Кифли да пишат
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
bubachko ( преди 9 години )
jjj ( преди 9 години )
И Още..."Жените не са съгласни с мъжките излизания"и в същото време..."Жените имат нужда от пространство.. Да може да се види с приятелка..."
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар