IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Първата любовна среща отива в историята

1 декември 2015 15 40

Ще се ухажваме онлайн

Снимка: outnow.ch

Снимка: outnow.ch

Каненето на първа любовна среща може да стане отживелица към 2040 година, тъй като дотогава влюбените ще предпочитат да залагат на виртуални сгледи, пише в. „Метро“.

Изданието се позовава на изследване на лондонския „Импириъл колидж“, което предвижда също търсещите партньори в средата на този век широко да използват ДНК тестове, за да намерят подходящия човек.

„Към 2040 година приблизително 70 на сто от двойките ще се свързват онлайн, като технологиите ще направят истинска революция в начина на намиране на партньор и на изграждането на любовна връзка“, предрича поръчалият проучването Ромен Бертран от сайта e.Harmony.co.uk.

Според изследователите бъдещите партньори ще имат възможност да откриват максимален брой съответствия въз основа на детайлно проучване на характерите си и поведението на другия.

Ухажването ще се провежда предимно онлайн в реално време, като двойките ще си помагат и с постиженията на изкуствения интелект. Намирането на правилния човек ще стане по-лесно от всякога.

Технологиите ще позволяват използването на всички сетива по време на онлайн контактите. Виртуалните партньори ще могат дори да държат ръцете си, намирайки се на двата края на света.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари