IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Най-атрактивната ви черта според реда ви на раждане

16 февруари 2017 14 00

Дали сте първо, второ или единствено дете има значение за любовния ви живот

Снимка: outnow.ch

Снимка: outnow.ch

Редът на раждане не може да послужи за разгадаване на това дали човек ще бъде щастлив и успешен в живота, но все пак има значение по отношение на оформянето на личността.

Ранните преживявания поставят основите на характера на всеки човек, твърдят психолозите. Затова последователността, в която сте родени може да повлияе на начина, по който ще давате и получавате любов през целия си живот.

Ето и повече по темата:

Според експертите, най-големите деца в семейството са най-трудолюбиви, преуспяващи, организирани и отговорни. В същото време те са и най-самокритични и това ги поставя в неравностойна позиция при едно партньорство – те са склонни да са по-грижовни към половинката си.

Средните деца по природа са миротворци и шампиони на тема компромиси. Понякога обаче те лесно се подвеждат по мнението на другите и са малко несигурни по отношение на това, което искат от живота. Тези неща могат да им изиграят лоша шега в романтичен план, особено ако действат плахо и нерешително.

Най-малките деца са тези, които поемат най-много рискове. Те са игриви, спонтанни и приятни за общуване. Те обаче също чакат другите да решават вместо тях и често са безотговорни и вятърничави партньори, когато са във връзка.

Единствените деца са свикнали да растат в светлината на прожекторите. Те обикновено са разумни, отговорни и надеждни. Но поради това, че винаги са получавали внимание, те могат да се държат егоистично и да са твърде взискателни в любовта.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари