IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Най-токсичният ви навик във връзката според зодията (I част)

5 май 2018 14 15

Къде има нужда да поработите?

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Всеки има своите личностни проблеми и навици, с които се бори. Понякога е много трудно да се справим с тях. Лошото е, че в някои случаи те могат да навредят на взаимоотношенията ни с останалите, най-вече с интимния партньор.

Това не означава задължително, че ще разрушите романтичната връзка до степен, че да се намразите, но може да създаде непреодолими трудности между вас, които да доведат до раздяла.

Всеки човек е различен и си има някакво правило, което никой не може да престъпва. То обаче може да означава край на връзката.

Кои са токсичните навици в интимните отношения на всяка зодия?

Овен

Родените под този знак могат да бъдат още по-упорити, когато трябва да разкрият истинските си чувства. Те си мислят, че е по-добре да си мълчат за проблемите, с които се сблъскват в отношенията.

Нищо в живота обаче не се решава от само себе си. Ако се появи проблем, той трябва да се обсъди с партньора, а не да очаквате половинката сама да се досети и да го коригира.

Телец

Телците не могат да загърбят своята състезателна природа дори и в интимните взаимоотношения. Всеки жест се добавя като точки към въображаема таблица, която следи резултата.

Не е нужно да се състезавате с партньора си. В тези отношения няма състезание – и двамата сте един отбор, не забравяйте това.

Близнаци

Представителите на тази зодия дават искрени обещания, но в повечето случаи не могат да ги изпълнят.

По-лошо е, че някак измислят такива извинения, че единственият, когото те убеждават, са самите те. За човека, който има връзка с родените под зодия Близнаци, може да се окаже доста уморително постоянно да бъде подвеждан.

Рак

Раците приемат връзката си прекалено сериозно. Много скоро след началото стават обсебващи. Не може да се отрече фактът, че те са много любвеобилни и грижовни, но понякога силната им привързаност става твърде ограничаваща.

Не е нужно двамата партньори да са неразделни, тъй като всеки е отделна личност, която има нужда от лично пространство. Родените под този знак трябва да оставят лична свобода на половинката си, в противен случай може да я загубят.

Лъв

За представителите на тази зодия най-доброто нещо на света е тяхното съществуване. Те имат онова превъзходство, което е чудесно качество за лидер, но не и за партньор. Лъвовете често са свикнали да ръководят всичко наоколо.

Това обаче не е здравословно за връзка, в която и двамата партньори трябва да бъдат равни и ако не се държат като такива един към друг, отношенията трудно биха просъществували.

Дева

Девите се затрудняват да владеят ревността си.

Представителите на тази зодия трябва да разберат, че не може да поставят под въпрос всеки ход на партньора си, само защото се чувстват несигурни. По-скоро трябва да работят заедно с него върху проблемите си и да се опитат да преодолеят чувството си за несигурност. Само така ще може да имат здравословни отношения.

Утре очаквайте втората част на материала.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари

.... ( преди 5 години )
mujut kogoto obojavam znae vsi4ko za men , niamame lo6i otno6enia i momenti .az naistina go o4akvam v realnite si dni a ne tukv neta . a hora s koito ne sum mogla da se razbera po edin ili drug na4in - s tiah ot godini sum se razdelila.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар