Щастливата, споделена любов може да направи една жена най-щастливият човек на света и обратно, когато любовта липсва или не е споделена, тя може да обезкуражи и потисне всяка една представителка на нежния пол.

Именно затова за всяка жена е важно да си намери едно добро момче, което да я обича и цени и с което тя да прекарва времето си наистина приятно и смислено. Но истината е, че няма как в началото на връзката да разберете на какъв точно мъж попадате. Щастливата любов понякога е и въпрос на късмет.

Все пак астрологията може да ви ориентира в дадена посока. Ето и колко истински е определен мъж, въз основа на неговия зодиакален знак:

1. Мъжът, роден под знака на Скорпион е човек, който се държи малко надменно в отношенията си. Той обикновено се старае да доминира във връзката и е възможно да третира половинката така сякаш тя е негово притежание. В същото време Скорпионите мъже са истински покровители и винаги са готови да подкрепят любимата жена!

2. Мъжът Риби е човек, който е много емоционален, грижовен, добронамерен и сантиментален. Тези мъже обикновено са абсолютно отдадени на жената в живота си. Те уважават, ценят, слушат и се съобразяват с половинката си. Единственият проблем, който можете да имате с мъж, роден под знака на Риби, е да не реши да ви изневери!

3. Няма какво да се лъжем – мъжът Рак е момчето на мама. Повечето мъже, родени под този знак, имат твърде силна връзка с майка си и възмъжават истински на по-късен етап от живота си. Но когато това се случи и когато този мъж намери подходяща и силна като характер жена, той наистина се променя и тя става основен фокус в неговия живот.

5-те зодии, които постигат успех на по-късен етап в живота

Зодиите, които никога не биха се събрали с бившата си половинка

Зодии и свян: Кои са най-срамежливите знаци?

4. Мъжът от зодия Близнаци разчита повече на логиката си, а не толкова на чувствата си и това е във всеки един аспект от живота му. Тези мъже са много умни, забавни и словоохотливи, но понякога са си малко самодостатъчни. Най-големият проблем на мъжете Близнаци е, че имат, както знаем, много различни лица!

5. Везните са най-несигурният и нерешителен знак в зодиака и мъжете, родени под този знак, са олицетворение именно на това. Иначе те са галантни кавалери, но са леко демоде и са по-скоро консервативни като начин на мислене. Докато се стремят да намерят баланс в живота си, те често се люшкат в двете крайности.

6. Мъжете, родени под знака на Водолей са едни от най-зрелите в зодиака. Те са силни, решителни и открити като характер. Обаче не са особено емоционални и никак не са романтични. Проявата на съчувствие и емпатия също не е сред техните характеристики. Освен това не обичат да се съобразяват с чуждо мнение, дори то да е на половинката им.

7. Мъжът Овен може да предложи много на една жена във връзката, но зрелостта не е сред тези неща. Често тези мъже реагират и се държат като малки, ентусиазирани момчета. Те са леко вятърничави и поставят собствените си цели и амбиции на първо място в живота си. Но пък с такъв мъж никога няма да ви е скучно!

8. Мъжете, родени под знака на Лъва, обикновено са доста уважавани и прогресивни! С такъв мъж няма да живеете в бедност и нищета. Той ще намери начин да ви осигури бляскав и добре уреден живот. Но този мъж ще иска да подчините своя живот на неговия и да превърнете неговата личност в свой основен фокус.

9. Мъжете-Стрелци се правят на много зрели и разумни, но всъщност не са. Те по-скоро се държат незряло в повечето аспекти от живота. Но пък с този мъж най-вероятно няма да спрете да обикаляте света и ще натрупате много опит и познания, които може да компенсират факта, че ще трябва да сте по-силната и стабилна фигура във връзката.

10. Мъжът Телец обикновено има много ясни цели в живота. Ако този мъж открие точната си половинка, той ще бъде неин истински партньор и съюзник в живота. Ако обаче неговата ценностна система се различава с тази на половинката му, двамата няма да имат щастлива връзка. Телците са твърде упорити и не са склонни на компромиси.

11. Мъжете, родени под знака на Дева, се държат като супергерои, когато са влюбени. Те са способни да победят всеки враг и да превъзмогнат всяка трудна ситуация, за да гарантират стабилност и защита за своята любима. Това обаче не означава, че самите те са наясно със собствените си нужди. Затова те са склонни да бъдат свръхкритични и недоволни.

12. Козирозите са мъжете, които могат да създадат стабилен живот на една жена, и в емоционален, и във финансов план. Те обаче са консервативни и умерени във всяка една област от живота. Те не са по романтичните изненади, нито по далечните пътувания, които смятат за излишен разход, но пък са готови да инвестират много в своето семейство.