IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

5 неща, които хората изхвърлят при нова връзка

6 декември 2018 12 10

От какво се лишаваме, когато срещнем нов любим?

Снимка: Pexels

Снимка: Pexels

Когато хората започват нова връзка, те променят поне нещо у себе си, смятат изследователи.

Ново проучване на Nectar Sleep, компания за търговия с матраци и легла, показва, че хората изхвърлят, разчистват или премахват някои неща от живота си, когато срещнат нов любим. Ето и кои са те.

1. Шкафът за бельо

83% от хората в проучването са посочили, че първото нещо, което разчистват, когато са в нова връзка, е шкафчето за бельо. Хвърлят износеното бельо, правят място за новите неща, които ще си купят, за да изглеждат по-привлекателни.

2. Номера в телефона

Хората трият и номерата на бившите си партньори, както и на хора, с които са излизали на 1-2 срещи и нищо сериозно не се е получило. Както и приложенията за запознанства, чатовете в Instagram – неща, които им напомнят за живота им на необвързани. А и вече не са им нужни тези контакти.

3. Матрака

Когато някой друг вече спи до вас, се замисляте, че може би трябва да изхвърлите 10-годишния матрак и да го подмените с нов, по-удобен, показват резултатите.

Останалите неща, които изхвърляме – четете в teenproblem.net

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари