IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Според датата на раждане: Какви сте в секса и любовта?

24 март 2019 16 15

Вижте какви сексуални предпочитания имате и какви партньори търсите

Снимка: Istock

Снимка: Istock

1. Те са лидери, които си търсят партньори, склонни да се подчиняват и да удовлетворяват личните им нужди. Социално активни и амбициозни са, така че половинката им не бива да бъде посредствена, а достатъчно реализирана, привлекателна, дори еклектична. В секса, както и в любовта, са склонни да проявяват егоизъм. Добре се разбират с 3, 6, 4 и 8.

2. Стремят се към сигурност и духовна близост. Лоялни и всеотдайни партньори са, ако се заслужи доверието им. Но са и обидчиви, трудно прощават предателство и още по-трудно го забравят! Сексът за тях е кулминация на чувствата и при наличие на подходяща личност е съпътстван с много въображение и нежност.

3. Изглеждат „достъпни“, но трудно приемат истински някого в сърцето си. Обичат разнообразието, предизвикателствата, интересните разговори, пише сп. Story. Могат да преувеличават чувствата и преживяванията си, за да им е „по-цветно“. В секса се представят различно, могат да изненадат другия с претенциите или действията си. Понякога партньорът е само фон.

4. Консервативни и праволинейни. Държат на традициите и семейните ценности. Ако се влюбят истински, то обикновено е за цял живот. Умеят да бъдат верни. Но са и ревниви, претенциозни, често недоволни и мърморещи.

5. Техният избраник трябва да е достатъчно остроумен и интересен. Твърде много обичат парите! Най-добре се чувстват, когато партньорът им е богат. Външността не е толкова важна! В секса следят за нуждите на другия, готови са да удовлетворят желанията му, стига това да им носи някаква лична полза.

6. Държат на красотата и хармонията във всичките ѝ проявления. За тях не е без значение как изглеждат в очите на околните, затова обръщат особено внимание на външния си вид, търсят си партньор, който да им подсигури добра социална среда. В секса за тях е важно как се чувства партньорът и обикновено са добри любовници.

7. Открояват се с изискани обноски, а чувствата им носят „философски“ отпечатък. Склонни са да идеализират партньора си. Не показват истинските си чувства и въпреки благият вид могат да изненадат половинката си с обрати в поведението. В секса са нежни, с голямо въображение и фантазии.

8. Търпеливи, праволинейни и отговорни личности, на които обикновено може да се има доверие. Често се проявяват като „сдържани“, но копнеят за голямата любов. Сексът е важен за тях, но не е определящ. Партньорът им трябва да умее да ги предразположи, да положи повече усилия, за да се отдадат изцяло и да изпитат удовлетворение.

9. Страстни и прями личности, които ако харесат някого, го показват спонтанно и искрено, без заобикалки и хитрости. Бъркат силните страсти с любов и разводът при това число не е рядкост. Партньорът им трябва постоянно да им дава доказателства, че ги харесва и уважава, в противен случай огънят им бавно угасва.

10. Символизират Любовта и Омразата, превратностите на съдбата под диктата на силна воля и крайности в емоциите. Партньорът им трябва постоянно да се съобразява с техните желания, да е склонен да се подчинява. Освен това родените на тази дата са с голям сексуален апетит, така че избраникът им не бива да отстъпва в еротиката.

11. Съчетаващи в себе си желание за секс, силни страсти и срамежливост, трудности при изразяването на чувствата и съответно – еротични фантазии. Нуждаят се от лоялен партньор, който да уравновеси живота им, да внесе хармония в душата им. Предани и искрени са, не понасят предателствата, но постоянно са изправени пред изпитание от страна на другите.

12. Имат лек и сговорчив характер, но това число е кармично и на тях често им се налага да жертват личните си цели заради амбициите на любимите си хора. Привличат некоректни и двулични личности и е целесъобразно да отварят очите си на четири, преди да се доверят. По правило са щедри и всеотдайни както в чувствата, така и в чисто материален план. В секса обичат да експериментират.

13. Трябва да се пазят от резки промени в личния си живот, защото често те ще са съпътствани и от драми. Ако подхождат внимателно и бавно към новото, тогава шансът да се предпазят от раздели и/или неприятности ще нарасне в пъти. Така или иначе имат сложни сексуални преживявания, затруднения от различен характер в интимността. Чувствата им се „филтрират“ от разума. Търсят си партньор, който да им осигури вид опека.

14. Притежават особен магнетизъм и чар, когато общуват с другите. Печелят симпатии и доверие. Нуждаят се обаче от промени и постоянни стимули, за да съхранят чувствата си. Трудно могат да обичат, ако другият не е богат! По-интересен им е флиртът, а не реалната физическа близост.

15. Надарени с огромно обаяние и възможност да влияят на другите. Нищо човешко не им е чуждо и изпитват разнопосочни, но силни материални, духовни и сексуални желания. За тях социалният престиж е важен, така че избраникът им трябва да го осигури. В секса са романтични и всеотдайни, добри любовници!

16. Застрашени са от обрати и за да притъпят тази тенденция, е наложително да „поработят“ върху силното си его, да се вслушват и съответно да се научат да „чуват“ желанията на тяхната половинка! По правило са способни да обичат, но им е трудно да се задържат с един и същи партньор. В секса проявяват завидна фантазия, но са и нежни любовници.

17. Сблъскват се с някои трудности в личния си живот в ранната младост, но след това ги преодоляват, благодарение на философската си нагласа. В любовта са верни, но и неустойчиви на интриги. Търсят си партньор, който да им носи преди всичко морална удовлетвореност и сигурност. Много са сексуални и не обичат никакви забрани!

18. Откровени хора, но и твърде праволинейни, което е повод за разпри или конфронтация. Това са твърде чувствителни натури, нуждаещи се от непрекъснати доказателства за обич. Сексуални са, но се срамуват да изкажат/покажат истинските си желания и сами се разочароват. Иначе са много внимателни и нежни в любовната игра.

19. Почти винаги постигат своите желания и само много лош личен хороскоп може да измести тази тенденция. Проявяват се като диктатори и независимо от обвързаността си, перманентно се чувстват самотни. Сексуално трудно могат да бъдат задоволени – все нещо им липсва.

20. Не са материалисти и са склонни доста непрактично да избират партньор. Ранният брак не е препоръчителен за тях, защото коренно променят своите възгледи, а и цели. Търсят си половинка, с която да преживеят особена духовна близост, а сексът е второстепенен. Ако се спечели доверието им, са предани, отдават се изцяло и се превръщат в незабравими любовници!

21. Имат щастлив и хармоничен личен живот, защото това е дата на „кармичната отплата“ и дори и да съществуват трудности, все пак те биват преодолени. Тези хора умеят да балансират между мечти и реалност, между страст и прагматизъм. Умерени в любовните преживявания, не са твърде страстни, но компенсират с романтика.

22. Нека се пазят от грешни преценки, които объркват личния им живот. Обикновено оценяват опасността от предателство в последния момент или когато е късно. Предани партньори са, но се нуждаят от опека или по-силна личност, която да ги стабилизира емоционално. В секса са претенциозни и ако нещо не им харесва, бързо губят желание.

23. Избират партньор, достатъчно остроумен, креативен и находчив в живота така, че да се поддържа интересът им. Първо трябва да се заслужи уважението им и след това могат да си позволят да се влюбят. Рядко подхождат в чувствата спонтанно, страстта и плътското привличане е второстепенен фактор, за да се спечели сърцето им.

24. Рядко са щастливи, ако нямат романтична връзка, която да вълнува сърцето им. От първостепенно значение е да бъдат харесвани и желани, но зад привидната суета, често се крие неувереност, ранимост, дълбока емоционалност. Идеализират партньора си.

25. Прозорливи и интуитивни, ако се вслушват във вътрешния си глас, трудно могат да бъдат излъгани. Все пак се учат по трудния път на опита и обикновено личният им живот е по-щастлив след 28-годишна възраст. Търсят си партньори, които да са материално осигурени. В сексуално отношение имат странни желания и голяма фантазия.

26. Сложни и противоречиви личности. Личният им живот също е сложен, докато не хармонизират и не изяснят личните си предпочитания и очаквания от другите. Иначе са застрашени от неподходящи партньорства и съответно разочарования, предателства. В секса се проявяват като доста страстни натури.

27. Притежават завладяваща енергия и ентусиазъм, известна доза „магия“, с която печелят околните. Това е кармично число, което обещава успехи, дарява с различни таланти и съответно възможности. Тъй като са силни характери, често привличат по-слаби партньори, които да ги следват. В сексуално отношение са много активни и не обичат да чакат.

28. От една страна са силни характери, надарени с много качества, а от друга са склонни да се жертват в името на другите. Така търпят загуби не само в личен, но дори и в материален план. Когато си намерят подходящ партньор, обикновено са предани и всеотдайни. Държат духовното и физическото начало да са в хармония. Сексът е важен за тях.

29. Силни характери, но често страдат от предателства в личния си живот. Нуждаят се от партньор, който да ръководи отношенията им. Много са сексуални, но се срамуват да изразят желанията си, защото ги намират за неприлични. Иначе умеят да бъдат предани, привързват се задълго и дълбоко.

30. Внимателно избират своя партньор, защото за тях е важно и материалното и духовното, така че малцина допускат истински до сърцето си. По правило са моногамни, държат на традициите, семейството, „презареждат се“ в усамотение. Обичат да доминират над партньора си. Сексуално са силни и агресивни.

31. Искрени и предани хора, на които може да се има доверие. Трудно се влюбват, но ако това все пак се случи, са всеотдайни и лоялни. Склонни са обаче да се чувстват самотни и изолирани, а понякога сами правят своя избор в тази посока. В секса очакват много и трудно се задоволяват.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари

ТЪПОТИЯ ( преди 4 години )
ПО *** СТАТИЯ ТРУДНО СЕ СРЕЩА.ЗА КОЯ ЗОДИЯ Е?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар