IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как да поискате секс от гаджето?

12 април 2019 15 00

Когато единият има по-голямо желание

Източник: IStockphoto

Източник: IStockphoto

Хубавият секс е предпоставка за успешна връзка. Когато двама души живеят заедно, рутината постепенно ги поглъща и ласките между двамата намаляват. Понякога единият се прибира уморен у дома и единственото нещо, за което си мечтае, е да хапне и легне веднага. Но другият има различни планове. Тогава идва въпросът трябва ли да си поиска секс или да остави половинката на спокойствие?

Има мъже и жени, които се притесняват как ще бъдат възприети от гаджето, ако настояват за секс. Няма нищо лошо в това, ние не бива да потискаме желанията и емоциите си. За да получите онова, което искате и да има разнообразие в отношенията, не изричайте просто: „Хайде да го направим“. Използвайте някой по-оригинален подход. Ето примери:

Предварителна подготовка

Може да накарате половинката да ви желае като я подготвите за това, което предстои още от сутринта. След като и двамата отидете на работа или по задачи, напишете палав есемес от сорта: „Днес съм с любимите ти прашки!“ или пък пратете ваша гола снимка. Това ще възбуди другия и ще засили желанието му за секс. Ако продължите със закачките още малко, по-късно той/тя няма да има търпение да се прибере вкъщи, за да продължите играта на думи с нещо повече.

Използвайте спомени

Ако искате не просто да правите секс, а и двамата да изпитате нещо по-така, припомнете на гаджето някои по-пикантни моменти от вашата връзка през годините. Ако сте го правили на някое обществено място или сте използвали играчки, едно обикновено гледане на телевизия в хола може да се превърне в разказване на мръсни спомени. Това отново е предварителна подготовка, с която ще настроите човека до вас за секс.

Комплименти

Всяка жена обича да ѝ правят комплимент, независимо на каква възраст е. Мъжете също се нуждаят от този стимул, за да имат по-голямо его и хъс за маратон в спалнята. Когато мъжът/жена ви се прибере, задължително споменете колко е секси, как обичате да прокарвате пръсти през хубавата му/ѝ коса, колко харесвате да го/я галите на определени места. Това ви гарантира, че дори и другият да не е имал желание за секс, то вече си е променил мнението.

Какво мразят мъжете по време на секс?

Дързък намек

Може да загатнете по най-различни начини, че искате секс, при това желанието ви не търпи отлагане. Ако мъжът ви гледа мач, а вие си четете книга в спалнята, направете си палава снимка и му я пратете в месинджъра с посланието: „Чакам те!“ или просто му прошепнете в ухото някакво по-мръснишко послание, с което ще разпалите любопитството му.

Изненада под душа

Едно от нещата, което всеки бърза да направи, е да вземе освежаващ душ след прибирането от работа. Изненадайте половинката като се промъкнете в банята и я обгърнете с ръцете си. Водата, стичаща се по телата ви, както и пяната възбуждат сетивата. В повечето случаи няма да стигнете дотам да се преместите в друга стая, защото ще се отдадете на нагона си за секс.

6 любими секс пози на мъжете

7 очаквания, които не трябва да имате спрямо половинката

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

titia ( преди 5 години )