IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Къде грешим в секса?

5 юни 2019 15 00

Порнозвезда разкрива тайните си

Източник: IStockphoto

Източник: IStockphoto

Къде грешим в секса? Жените и мъжете не могат да дадат еднозначен отговор на този въпрос. Докато за едните проблем са скучните пози, имитацията на оргазъм или твърде многото говорене, за други причината се корени в липсата на отдаденост и романтика.

Според порнозвездата Есперанса Гомес, която дава безплатни съвети чрез канала си в YouTube, много мъже пропускат предварителната игра, която е предпочитана от жените.

„Доста мъже не си дават труда да научат как да предразполагат и съблазняват жените. Повечето от тях просто искат да „карат направо“, споделя еротичната актриса.

Гомес е на мнение, че мъжете обичат да слушат мръсни приказки по време на секс, но трябва да правят същото, за да може двамата да се възбудят по-лесно. Грешката им е, че те започват да докосват половинката преди това.

„Жените искат да им нашепват неща, които събуждат желанието им за секс. Харесва ни да чуваме съблазнителен мъжки глас. Обичаме също да бъдем докосвани“, коментира още порнозвездата.

Експертът по ласки изтъква, че в момента позата „русалка“ е доста актуална. Тя може да замести кучешката и други стандартни, които не предлагат кой знае какво удоволствие. При нея мъжът коленичи и повдига таза на партньорката си, а тя поставя краката си върху рамото му.

Тантрическият секс е друго нещо, с което може една двойка да разнообрази интимните си преживявания.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари