IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Знаците, че вече сте го преживели

6 октомври 2019 18 00

Вече е време за нов мъж в живота ви

Снимка: Pexels

Раздялата може да бъде доста драматична и натоварваща. Всеки я изживява по собствен начин и понякога е трудно да оставиш миналото назад. Първите седмици и месеци наистина е почти невъзможно да забравите за партньора си, защото навиците са силни.

След като изживеете този период обаче идва освобождаващото чувство да простите, да продължите напред и дори да забравите.

Как да разберете, че този благословен момент е настъпил:

Вече не чакате обаждания и есемеси

Не изпитвате нужда да общувате с този човек. Не си гледате телефона в очакване да намерите някое съобщение или пропуснато повикване от него. А ако случайно има такова, не бързате да отговорите на секундата и дори не трепвате от факта, че той ви е писал нещо.

Харесва ви да сте необвързана

Фактът, че вече нямате партньор не ви плаши. Даже се чувствате добре – спокойно ви е и искате да продължите така и занапред. Дори не бързате да си намерите нов партньор.

Забравяте общи дати

Преди сте помнили ревностно всяка една дата, всеки един момент от времето си заедно, а сега ви се случва дори да забравите рождения му ден. Честито! Вие официално сте в земята на Забравата – общите спомени почти изчезват, годишнини и т.н. Навикът вече почти го няма и не усещате липсата му.

Не сравнявате други с бившия си

Вглеждате се в други мъже и дори не се сещате за бившия си. Не ги сравнявате с бившия.

И най-важното…

Научили сте уроците от предишните си връзки и вече не вините никого за провала им. Все още допускате някои малки грешчици, но сте обективни и навреме се опитвате да ги поправите.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари