IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Петък 13-и – фатален, но не и за любовта

13 декември 2019 18 00

Не променяйте плановете си за тази вечер

Снимка: Pixabay

Всички знаем поверието, че петък 13-и не е най-подходящият ден за каквато и да е било дейност. Не трябва да взимаме решение за бъдещето ни, не трябва да сменяме работата и още много неща, за които трябва да внимаваме през тези 24 часа. Но не бързайте да си оставате вкъщи и да не правите нищо, само защото е петък 13-и.

Всъщност, оказва се, че този ден е много благополучен за любовта. Според списание Cosmopolitan, това е момент, в който може да осъществите връзка с вашия обект на желание или пък да заздравите вече съществуваща такава. За разлика от суеверията, 13 е числото на живота.

двойка -

Астроложката Лиса Стардъст напомня, че Луната – символ на женствеността, изминава 13 орбити, както и че великите богини също са 13 на брой. Самият петък пък е ден на Венера, което още повече засилва твърденията, че в тези 24 часа любовта ще диктува живота ви. Взаимодействието между Луната, Марс и Нептун предразполага към нежни и увличащи вибрации, които не бива да се пропускат.

Това е много подходящ ден за определяне на среща с непознат и за начало на дълготрайна връзка. Планетите Венера и Плутон се докосват на днешния петък 13-и, което е добра предпоставка за силни емоции и копнеж за любов. Когато тези две планети са в синхрон, между влюбените започват да прехвърчат искри.

двойка -

Астролозите съветват да не се притеснявате от числото 13, а да се впуснете в ново приключение в любовта. Възможно е точно днес да започне една връзка, която да устои на времето и препятствията и да се окаже вашата любов за цял живот.

 

Снимки: Pixabay

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари