IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мария Недкова представи новата си колекция

13 април 2005 09 59

Мария Недкова представи новата си колекция

Изключително женствени модели представи дизайнерката Мария Недкова на ревю в НДК за сезон пролет- лято 2005.

В началото на ревюто манекенките дефилираха с черни панталони и поли до средата на глезена и с закачливо прозрачни ризи с цветни мотиви.

Мария Недкова не изневери на деловия стил и предложи костюми в две части с класическа кройка в тютюнево, бакърено-кафяво и тъмно лилаво. На реверите на саката голямо цвете придаваше уникалност на всеки тоалет.

Впечатление направиха и костюмите в сиво и бяло, които имаха на ръкавите или джобовете специфична флорална апликация.

Моделите за свободното време според Мария Недкова трябва да са в по-свежи цветове, но отново много женствени. Зеленото в различните му нюанси е преобладаващ цвят,оранжевото и жълтото също присъстват, панталоните са прави, допълнени със свободни падащи до талията потничета.

Въпреки че повечето модели бяха предназначени за по-зрели жени, вечерните рокли биха подхождали и на момичета, които искат да бъдат истински дами в балната нощ.

Дълги до земята, роклите бяха изработени от коприна и тъкани с дискретен блясък. Цветовете са в кафявата гама- от шоколадово до червено-златисто. Повечето рокли бяха декорирани с цветя от мъниста.

Мария Недкова бе отличена на тазгодишния конкурс „Златната игла“ за цялостен принос към българската мода.


КоментариКоментари