IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Триумф за тялото и душата

17 май 2005 13 13

Триумф за тялото и душата

Като триумф за тялото и душата можеше да се определи ревю-спектакълът на бельо с марка Триумф, представено понеделник вечерта в хотел Кемпински Зографски по случай 5-та годишнина на българското представителство на известната немска фирма

Различните модели на световноизвестната марка бяха представени по изключително стилен начин. Специалният гост на ревюто беше бразилският модел Ана Каролина, рекламно лице на марката, която даде старт на уеб-сайта на българския клон на фирмата.

Модната фиеста беше разделена тематично и представяше различни страни по света. На фона на традиционна за съответната страна музика, професионални балерини, дошли специално от Унгария за шоуто, представиха лятната колекция луксозно бельо.

Изключителното шоу наблюдаваха представители на централата на фирмата от Германия, шефката на клона в Унгария, както и екипът на фирмата у нас. Гости на ревюто бяха популярни личности като специалистът в спорта и жените Сашо Диков, Силвия Кацарова, модният експерт Любомир Стойков и т.н.

Шефката на българското представителство на фирмата г-жа Блек получи наградата Меркурий от Академията за мода за убедително присъствие на пазара на компанията. Академията за мода дава наградите „Златната игла“, като наградата Меркурий се връчва за първи път.

Велина Каравасилева

Снимки: Булфото

КоментариКоментари