IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Откриха уникално фешън студио в София

20 май 2005 13 01

Откриха уникално фешън студио в София

Софийските почитатели на модата вече имат ново култово място за срещи. Снощи в центъра на столицата беше открито най-новото студио за модни консултации, цялостен стайлинг и имиджови концепции.

Собственик на студиото е 23-годишната Вяра Георгиева, завършила престижния институт за мода в Милано.


Младата дизайнерка посрещна гостите си в стилно обзаведеното студио, което е направено изцяло по неин замисъл. Особено впечатление направиха интересните манекени- Лили от ММ Локо и Снежина Вълканова, както и нестандартното разположение на дрехите и аксесоарите, което създава усещането за лекота и непринуденост на обстановката.

На откриването присъстваха модният специалист Любомир Стойков, стилистката на Star Academy Маги Халваджиян и биг-брадърката Мел, която въщност беше на партито в качеството си на водещ на телевизионно предаване. Появиха се и Ан Джи и Кирил Вълчев, които този път пристгнаха съвсем мирно.


Студио Феде не е обикновен магазин за дрехи. Вяра лично подбира всяка дреха, аксесоар и детайл, които достигат до студиото директно от ревютата в Милано в оригинални и модерни комбинации. В най-скоро време Вяра обеща да представи мъжка колекция.



Велина Каравасилева
Сн. Булфото




КоментариКоментари