IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Рокля като на мама

21 август 2006 11 32

И малките принцеси имат собствена колекция рокли, също като майките си

Рокля като на мама

Вижте тук предложението на модната къща за малките принцеси

Едва ли има други същества, които се радват толкова много на превъплъщението, колкото децата.

С уважение към детското въображение и радост от превъплъщенията, Астела Ателие и Аля Милушева започнаха създаването на нова колекция официални рокли за малки дами.

Както всичко в модните линии на Астела, и детската колекция е изненадваща като внушение, грижливо подбрана като материи и цветове и искряща от настроение.

Първата рокля за малки принцеси на Аля Милушева е емблематична за представата й как трябва да изглежда една малка дама. Именно „дама” е ключовата дума, накарала Аря да работи с по-малко метри платове, но с повече настроение върху детската колекция.

Според  дизайнерката вкусът се култивира в детето от най-ранна възраст и изисква много внимание и деликатност.

Вкусът не се натрапва, нито се избира, той се намира за всяка отделна жена. Повече от всичко това важи за най-малките.

„Не налагаме стил, а помагаме на клиента да открие собствения си” – коментира подхода си Аля Милушева. Само в „собствените си” дрeхи, откритие за личния й стил, жената може да бъде дама.

Започват своята детска колекция с рокля от нежни розови и бели волани, не прекалено „захарна”, нито много строга, по детски нежна и мила, чиято елегантност не убива детското в детето, а го подчертава.

Цялата колекция ще бъде посветена на детето, с уважение към неговата чистота и непринуденост и със съзнанието, че то е цвете и дрехата не трябва да задушава неговата естественост, а трябва да я разкрива.

Вижте тук предложението на модната къща за малките принцеси


КоментариКоментари