IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мъжете стават гангстери през пролетта

17 октомври 2006 09 58

Гангстерско влияние от 30-те ще се настани в мъжкия гардероб за пролетта и лятото на 2007 г.

Мъжете стават гангстери през пролетта


Гангстерско
влияние от 30-те ще се настани в мъжкия гардероб за пролетта и лятото на 2007 г.

Ретро костюмите и блейзерите от епохата на Ал Капоне ще са най-актуални според иберийските дизайнери, които демонстрираха тенденцията на Лисабонската седмица на модата.

Най-култовият елемент обаче ще са шапките тип „Борсалино“, създадени още преди 150 години и станали особено популярни сред гангстерите и джазмените през 30-те години в Щатите.

Като цяло шапката става задължителен елемент за мъжката глава през пролетта. Актуални ще са каскетите, баретите, такета, сламени шапки с периферия, дори и каубойските шапки. Бейзболните шапки обаче са напълно забранени.

Летните панталони са скъсени точно до коляното, като модерно ще е захващането с ластик на свивката, нещо, взето назаем от дамския гардероб.

Цветовете са предимно светли, но не крещящи. Водещо ще е синьото, особено морското синьо-зелено. Розовият цвят пак е актуален, но дните му определено са преброени.

Моряшките тениски и мотиви никога няма да остареят и затова през пролет-лято 2007 пак ще са модерни в различни комбинации.

Бельото и банските са къси, очертаващи и сини.

КоментариКоментари