IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Обърнати елхички в злато и сребро завладяват Коледа

14 декември 2006 15 00

Коледният дух повя така силно, че обърна елхите наопаки. Вижте най-новите зашеметяващи тенденции и пози за коледни дръвчета

Обърнати елхички в злато и сребро завладяват Коледа

Вижте тук най-най-новите тенденции в поставянето на коледните дръвчета и украсяването им

Коледният дух съвсем осезаемо вече завладява всички. Ние в Tialoto.bg, верни на традицията да разчупваме традициите, решихме да ви изненадаме със странни елхи със замайваща украса, а от комбинацията ще ви се прииска да седите надолу с главата поне до Ивановден.

След като вчера ви представихме актуалните модни
“искри“ за украса на дома, сега ще заложим на нещо съвсем ново - обърнати елхички.

Да, точно така. Обърнати са с върха надолу, а за закрепването им на тавана е нужна специална система за монтаж, както ни обясни производителят на българските обърнати елхички.

Съвсем по примера на световноизвестните си колеги като Кристиан Лакроа и Карл Лагерфелд, които правят от елхи произведения на изкуството, наши дизайнери също украсиха според собствените си виждания изкуствените дръвчета.

Виргиния Здравкова, Милка Александрова - Бучи и Цено Вутов - Феликс пресъздадоха най-новите тенденции в украсите на дръвчета според собствените си виждания, решени в златно, сребърно и червено.

Вижданията не са се получили никак лошо и затова решихме да ви ги препоръчаме. Особено много се застъпваме за елхата на Феликс. Неговата елхичка е най-непретрупана, носи коледен дух, няма потресаваща еклектика и наистина й даваме една десетка.

Виргиния и Бучи също ни се нравят, но все пак използвайте по-малко камъни Сваровски и червени панделки, ако решите да се вдъхновите от тяхната идея. Не е нужно да внесете блестяща камара от камъни и хвърчащи панделки, а елха с коледно настроение и полъх на стилно вдъхновение.

Въпросните дръвчета вече се продават по магазините. Така че, ако решите да прекарате „обратна“ Коледа, ви предлагаме най-невероятните дизайнерски идеи за „обратна“ украса.

Вижте тук най-най-новите тенденции в поставянето на коледните дръвчета и украсяването им

КоментариКоментари