IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Танцуващи плисета

16 март 2007 13 33

Вдъхновена от 20-те години, с много ефирност, закачка и елегантност – новата колекция на Октобер

Танцуващи плисета

Елегантни, малко ретро, секси, славянски, ефирни – такива са роклите в най-новата колекция на словенското студио „Октобер“, което беше представено на ревю в София в четвъртък вечерта.

За тази пролет от „Октобер“ са се вдъхновили от двадесетте години на миналия век.

Колекцията, която ние намираме за страшно свежа, представя поли, панталони и блузи, както и изключително романтични рокли, подходящи за абитуриентска вечер.

Основен елемент в колекцията е плисето, което придава женственост, леко носталгично настроение и много елегантност на всяка рокля.

Ниската талия и свободно падащото деколте подчертават горната част на тялото, а голяма част от роклите са с гол гръб, което ги прави изключително сексапилни.

Цветовете за тази пролет според словенския дизайнер са жълто, лилаво, тъмно синьо и черно.

„Моделите ми са предназначени за жени, които не се притесняват да експериментират с живота, обичат екзотиката, пътуването и приключенията.

Жената, която носи нашите дрехи, знае, че времето е на страната на онези, които вярват в него“, обясни Урош Белантич – дизайнер на компанията.

Студио „Октобер“ стъпва за първи път на българския пазар и официалните представители за страната ни - AIMS-G, са напълно убедени, че марката ще се наложи много бързо.

Вижте още от ревюто

КоментариКоментари