IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Макси-минимализъм за работещи момичета

19 септември 2007 08 16

Есенните тенденции в грима и дрехите за независимите момичета

Макси-минимализъм за работещи момичета

Топлото време навън, колкото и да се опитва, не може да върне усещането за лято.

Ясно е, че есента идва с бодра крачка и трябва скоростно да се направят радикални промени в гардероба и козметичната чантичка.

Какво ви трябва? Пола, костюм и класически пуловери. Материите са естествени, цветове са в тъмната гама – сиво, кафяво, тъмно синьо.

Акцентът в облеклото пада върху обувките. Тук можете да развихрите въображението си - цветни и екстравагантни.

„Съвременното независимо момиче не се нуждае от традиционни бизнес принадлежности, за да изрази увереност, способност и сила“, смята дизайнерът Лора Николаева, която обясни своето виждане за есента по време на представянето на P&G Beauty тенденциите за сезона.

В тон със строгия вид е и гримът. Никакви бляскави, многоцветни и сложни интерпретации. Тенът е матов, но свеж (постига се само с подходяща пудра и мъничко руж).

Очите са гримирани в естествени тонове, леко може да ги подчертаете и с молив. Миглите, както в последните няколко годни, са изключително обемни и изразителни.

Устните са покрити само слек, прозрачен гланц или червило в неутрални тонове като розово, прасковено и бежово, но с натурален блясък за повече обем.

За оформянето на идеалната бизнес-прическа също трябва да положите минимални усилия.

Чиста коса, прибрана в кок. Това е. Можете да я срешете назад и да я вържете на опашка, да сплетете рибена кост или плитка. Толкова. Без излишен обем, без бретон, без букли.

Цветовете на косата са топли, в русата и светлокафявата гама.


КоментариКоментари