IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Червено и черно по Жени Живкова

20 септември 2007 10 40

Елегантност и стил си остава запазената й марка, новата й колекцията е озаглавена "Перфектната жена"

Червено и черно по Жени Живкова

София се събуди след горещ летен сън и живна. И се заредиха куп модни събития. Както е и редно. За да сте подготвени за тенденциите в края на 2007 и в началото на 2008, всички Големи започнаха да показват своите колекции.

Много черно и много лукс за "Перфектната жена". Всичко в концепцията на модна къща Жени Стил с дизайнер Евгения Живкова е подчинено на черния цвят. Лице на колекцията й за предстоящия есенно-зимен сезон е Ралица Балева, чието присъствие на ревютата на Жени вече е традиция.

Тоалетите бяха разделени в няколко категории, в които другите цветове са кафяво с леки отблясъци и маслено зелено. Разнообразяват ги дискретни бели мотиви.

Дръзките дами, които обичат да бъдат забелязвани навсякъде, ще могат да избират между ярко червено и цикламено в комбинация с пъстри ризи.

Класическият силует, който Жени Живкова неизменно налага в колекциите си, е разчупен благодарение на плохи и драперии при полите и роклите. Дължината им е около коляното – малко над него и до средата на прасеца.

Саката внушават „етажност“ и са предимно къси, а някои от тях са щамповани с логото на Жени Стил. Според дизайнерката фракът изобщо не е мъжка дреха. С малко артистичност той се превръща в женствено облекло, което ще подчертае вашата индивидуалност.

Не липсват и бродерии по ризите и роклите, пера и други декоративни елементи, които подчертават ненатрапчиво женските форми. Панталоните са както прилепнали тип „цигара“, така и разкроени.

Студеният сезон е белязан от комбинацията черно и червено, потвърди и Евгения Живкова. Добре, на нас ни харесва.

КоментариКоментари