IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Къса е косата в края на 2007. И червена

27 септември 2007 07 10

Нима си мислехте, че червеното няма да сложи ръка и на косите ви?

Къса е косата в края на 2007. И червена

Новият сезон значи не само нов гардероб. Момичета, трябва да промените и прическата, да, и нея също. Бретонът си отива, но да не мислите, че ще слезе внезапно от сцената? Все едно да си въобразите, че косата ви ще порасне с 10 сантиметра за 2 седмици примерно.

Няма да стане така, разбира се. За това дължината назад се скъсява, а бретонът расте ли, расте. Хайде, подстригвайте се, че е адски актуално.

Ако много си ви харесва бретона и пасва идеално на лицето ви, запазете го. Имайте предвид, че изглежда най-добре на права коса.

За по-ефектен вид, изтънете косата при подстригването и не й придавайте допълнителен обем. Ще изглеждате много шик, типично по френски. Става и за парти, и за бизнес среща, а и за разходка.

Това ще бъде любимата прическа на всички забързани дами, на онези, които обичат да спят до късно и на спортуващите.

На почитателките на дългите коси ще кажем да не бъдат консервативни. Време е да направите нещо радикално ново и освежаващо за външния си вид. Промяна, промяна – това значи смяна на сезона, нали?

Не е необходимо да отрежете цялата си коса или пък да намалявате бретона, ако не стои добре на формата на лицето ви. Трябват ви кичури.

Не цветни, о, не. А много етажи в косата, но не само хоризонтални, а и по вертикалата. Изтъняването на места ще оформи точно такива кичури, което пък създава съвсем различен вид обем.

Ще изглеждате предизвикателно и едновременно с това много стилно. А такава прическа е податлива на различни игри с фиби, шноли и толкова актуалните панделки.

А сега, мили дами, да споменем нещо и за цветовете. Дали ще ви изненадаме? Ами, не, никак – русо, светло, платинено. Както нюансите в грима, така и цвета на косата контрастира на червено-черната инвазия в облеклата и аксесоарите.

Това е само едната страна на медала, разбира се. За експериментаторките цветът на косата е в тон с гардероба им – червено и пак червено. Уловката е в това, че трябва да се придържате към естествените нюанси, нищо твърде крещящо тип тържествен червен килим.

Малко летни спомени никога не са излишни и спокойно можете да прибегнете към светло кестеняво (в краен случай). Задължително обаче добавете козметични средства за блясък на косата.

Това са горещите акценти относно косата ви през този сезон. А и консултация с личния ви фризьор винаги може да е от полза. Вие сте на ход – изберете най-подходящото за себе си така, че да демонстрирате завидно самочувствие.

КоментариКоментари