IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Покажи го. Гордо

11 октомври 2007 06 43

Изложи го на показ. Това е топ тенденцията в мъжкото бельо за есента. Прилепнало, смело и с весели кантове

Покажи го. Гордо

Изложи го на показ. Това е топ тенденцията в мъжкото бельо за  есента.

Никакви широки боксери. Или обикновени слипове. Сега наред са прилепналите боксерки с ярки кантове, които още повече да спомагат за очертаването на планинския масив там долу.

Така повелява новата колекция на австралийската фирма за мъжко бельо AussieBum, наречена закачливо Гордо изпъчени гащи (ако ни позволите този леко грубичък превод, но такова е положението).
 
И въпреки, че са така плътно, загоряло и напращяло прилепнали, тези боксерки са невероятно удобни.

Австралийците са сложили специален микрофибър в колекцията, в който мъжката гордост да не се чувства смачкана и на тясно.

Ласкавата материя дори е “дишаща”, така че от прегряване няма опасност.

О, да цветовете. Бялото е водещо и обвито, както казахме, с цветни кантове. Актуално е и синьото, черното също, придружени от веселата цветна нотка по краищата.

И така. Това е ситуацията. Остава само тези прилепнали, прилепнали гащи да бъдат съблечени. Ако е много гореща ситуацията може и да се късат със зъби (от друго лице, естествено), само внимавайте за пакета. Тъй де.

КоментариКоментари