IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Токио-стил

21 август 2008 12 11

Фрапантност и уникалност по улиците на Токио. Скоро и у нас

Токио-стил

Сляпото копиране на висшите тенденции в модата никога не е говорело за отличителен и впечатляващ собствен стил.

Именно за това, иновативните дизайнери в света на модата съзнателно черпят вдъхновение от далечните култури и техните навици на обличане.

Една от най-богатите почви на стилен креативизъм е разбира се страната на изгряващото слънце – Япония.

По-точно, Токио и някои определени квартали, които от години не позволяват на някой друг да диктува алтернативните модни течения по света.

Кварталите Хараджуку, Шибуя, Омотесандо и Гинза са култови lifestyle центрове, „макети“ на Париж, Милано, Берлин и Лондон.

Именно обитателите на тези огромни и претъпкани „дрешници“ са най-голямата муза на фрапантното и уникалното в европейския маниер на обличане.

Лично ние се влюбихме в поредния превземащ модата източен аксесоар – чорапите от ликра.

Те са високи до под коляното и прикриват единствено задната част на прасеца. Отпред обгръщат крака с помощта на няколко чифта връзки, оставяйки по този начин доста непокрита плът. Могат да се носят и над чорапогащи, в зависимост от климатичните условия.

Чорапките са актуални в най-различни цветове, но ние лично предпочитаме черния.

Съвсем скоро се очакват и на нашия пазар, така че, който се осмели да провокира малко визията си, да не губи излишно време, а да купува.

Имаме и един бонус в слайдшоуто ви представяме лидерите на стила в Токио. Но предупреждаваме, че това, което ще видите, е крайно и ние не бихме позволили и на най-големия си враг да го копира дословно.

Единственото, което си откраднахме от стила на Токио, е вдъхновението да бъдеш различен.

КоментариКоментари