IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ярко. Обичайте цветовете и през следващата пролет

11 септември 2008 10 38

Седмицата на модата даде наставления за Пролет 2009

Ярко. Обичайте цветовете и през следващата пролет

Цветове, цветове, цветове. Това е следващата модна вълна, която ще залее пролетния сезон догодина.

Седмицата на модата в Ню Йорк набра такава скорост, че и най-запалените по модните тенденции не успяват да смогнат на стила, който буквално се излива върху тях.

Най-интересното от вдъхновенията за сезона Пролет 2009 бяха колекциите на Matthew Williamson, Marc Jacobs, Max Azria, Cynthia Steffe, Peter Som, Thakoon и разбира се дългоочакваната линия на Michael Kors.

Изненади имаше, но те в никакъв случай не бяха фрапантни. Тенденцията, която дизайнерите развиват през последните няколко сезона отново намери място - фънки почеркът, умело овладян от вечната женственост и ретро ефирност.

Жената в края на първото десетилетие на 21 в. се научи да обича цветовете. Те отново се хвърлят в своите крайности, но яркостта им е осезаемо смекчена. Почти невидимата прозрачност на цвета се налага като водещ мотив сред гамите.

Очакваният взрив на ярко и бонбонено червеното нанесе щети единствено върху възприятията на по-консервативните сред ценителите му. То е и един от главните акценти както в грима, така и в дрехите на любимия ни Michael Kors.

Има какво да вдъхнови стила и женствеността през пролетта и ние от части го събрахме в слайдшоуто. Вижте го.

КоментариКоментари