IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ретро изисканост в бельото ала Дита Фон Тийз

24 септември 2008 09 42

Да прегърнеш женствеността си с новата колекция бельо на актрисата Дита Вон Тийз

Красива дама, носеща дъха на класическата изтънченост. Тя най-добре знае как трябва да се отнася една жена към себе си. Снимка: AMY

Красива дама, носеща дъха на класическата изтънченост. Тя най-добре знае как трябва да се отнася една жена към себе си. Снимка: AMY

Есенният студ вече се усеща и купчината дрехи, в които ежедневно влизаме, се увеличава безобразно бързо.

За нас това може да е оправдание за много неща. Едно от тях ни е добре познато - за да ни е топло, обличаме дрехи, които по-скоро ни приобщават към семейство мечки, отколкото към това на жените.

Да, обаче има една дама на име Дита Вон Тийз, за която небрежният вид си е чисто престъпление.

Бившата съпруга на Мерлин Менсън вчера официално пусна в продажба изисканата си колекция бельо „Wonderbra by Dita Von Teese“ , с която открива сезона на затворените дрехи...и най-вече на онова под тях.

Актрисата, известна с уникалната си изтънчена, ретро визия, се надява с колекцията си да окуражи жени от всички възрасти да „прегърнат своя блясък и красота“.

Дита признава, че разчита на предимно на комбинацията качество-комфорт и вдъхновена от личното си бельо тя създава шедьоври, които сама би облякла и без които не би могла да живее.

„Обожавам случаите, когато излизам да върша определена работа и в същото време си имам една малка тайна – великолепно бельо под дрехата. Красивото бельо не трябва да се носи само за пред любимия. Идеята е не да прелъстяваш мъжете, а да прегърнеш женствеността си“.

Ограничените бройки вдъхват живот на 40-те и 50-те години на миналия век, на които Дита се възхищава. Колекцията може да се раздели на три различни типа бельо – Мулти-Тийз, Спот-Тийз и Сатин-Тийз.

Първата група включва провокативно и драматично бельо в черно, което е напълно подходящо както за изискана вечер, така и за предизвикателен еротичен танц, например.

Вторият тип е по-скоро забавен и закачлив, украсен с карамелени казино чипове, покрити с черен тюл с дребни флорални мотиви.

И третата категория изящно бельо е наситена с класическа елегантност и ретро блясък, които се разливат на двуцветен фон – прасковено и лебедово сиво, например.

Очакваме „Wonderbra by Dita Von Teese“ да дойде и в Европа в края на септември.

КоментариКоментари