IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Италианско изживяване с кафе и Виргиния Здравкова

4 декември 2008 14 00

За трети път дизайнерката намери вдъхновение в календар на Lavazza и създаде тридесет и една впечатляващи рокли

Блясъкът и наситеното женско обаяние са сред специалитетите на младата дизайнерка. Снимки: "От игла до конец"

Блясъкът и наситеното женско обаяние са сред специалитетите на младата дизайнерка. Снимки: "От игла до конец"

Истинско модно изживяване бе последното представяне на колекция на дизайнерката Виргиния Здравкова.

За трети път тя сподели вдъхновението си от календар на Lavazza и създаде тридесет и една впечатляващи рокли, носещи със себе си аромата на италианското кафе.

Новият календар за 2009г. намери общ език с въображението на Виргиния и те заедно изваяха от плат и украшения изискан женствен силует.

Основният замисъл, пропит в колекцията „Лаваца“, е издигане в култ на красотата, а тесните кройки, плътно прилепнали по тялото са нейни верни поклонници.

Колани с кристали, брошки, шифонени ръкави и специфична конструкция корсет-колани придават на роклите усещане за стил по италиански.

Ефирността е специалитет на сатенираната коприна, тафтата, копринения шифон, прозрачните материи и принтираното лого на марката върху част от тях.

И за да не липсва меката светлина на венецианското слънце роклите са в ярки нюанси на лилаво, жълто, зелено, оранжево, а черното се намесва всеки път, когато е време за глътка кафе.

Очакваме съвсем скоро да си закачим на стената и самия календар, който смесва минало и настояще, за да покаже какво означава „италианското“ в света на изкуството, киното, модата, храната, красотата и чувствеността.

Ето и част от ревюто на Виргиния Здравкова, горе в слайдшоуто.

КоментариКоментари