IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Другият начин за елегантна зима

17 декември 2008 09 43

Научете няколко вталяващи трикчета и впечатлете по празниците с по-фина и елегантна фигура

Не ставайте жертва на зимните дрехи. Снимка: CB

Не ставайте жертва на зимните дрехи. Снимка: CB

Това, че декември все още не е показал истинската си вледеняваща същност, далеч не означава, че дебелите дрехи ежедневно не увеличават мащаба на Телата ни.

За някое слабо миньонче сантиметрите материя отгоре едва ли са проблем, но за по-пищните дами те са си истински кошмар.

От онези кошмари, в които, заставайки пред огледалото ви идва да заличите от лицето на земята и него, и възпълната си фигура.

Но няма как. Зима е и плътните, топли дрехи са просто неизбежни.

Има как обаче да се научите на някой друг вталяващ трик и да впечатлите тенденциозно наедряващите празници с по-фина и елегантна фигура.

Сменете позата

Независимо от килограмите, ако наистина искате да изглеждате грациозни, трябва да стоите винаги, ама винаги изправени.

В случай, че имате проблеми и болки в кръста или гръбначния стълб, горещо ви съветваме да посещавате курсове по йога или пилатес.

Освен че ще станете гъвкави като котета, ще уравновесите ума и ще свалите някой друг излишен килограм, ще успеете да ликвидирате голяма част от дискомфорта на всичките си болежки.

Носете подходящ сутиен

Всяка жена трябва да сменя сутиена си поне веднъж на шест месеца, на първо място, защото формата на тялото й се изменя в зависимост от сезона и вариращите килограми и второ, защото самото бельо се износва и разтяга.

А ако носите разтегнат сутиен, цялата горна част на тялото ви изглежда отпусната и съответно по-едра.

Дамите с тежък и голям бюст е най-добре да се придържат към модели сутиени, които са с достатъчно голяма и не прекалено изрязана чашка.

Изберете си чорапогащник

Имате нужда от плътен и стегнат чорапогащник. В магазините за бельо се предлагат моделиращи модели, които са със специален пристягащ колан, обхващащ коремчето и бедрата.

Носете дрехи в един или близки цветове

Страхотен начин да издължите и вталите фигурата си е като се облечете от главите до петите в един цвят. И сами се досещате, че "най-слабият" цвят е черният.

Но ако сте светла блондинка например, черното не е сред най-свежите предложения за вас. Изберете си друг, но задължително от тъмната гама.

Ако пък искате да се облечете в два цвята, не забравяйте да ги съчетаете така, че да не разбиете силуета се на две пълни половини. Решението се крие в близките цветове и най-добре в различните гами на един цвят.

Правилото може да бъде формулирано и така: Цветовете на дрехите трябва да преливат един в друг, а не да създават ярки контрасти по между си.

КоментариКоментари