IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Красиво лице в рамка - част втора

22 декември 2008 10 49

От особено значение за начина, по който ви стоят очилата е цветът на рамките им

Не се подвеждайте по модните писъци в разцветките на рамките за очила. Винаги избирайте онова, което наистина ще ви отива, а не онова, което е модерно. Снимка: CB

Не се подвеждайте по модните писъци в разцветките на рамките за очила. Винаги избирайте онова, което наистина ще ви отива, а не онова, което е модерно. Снимка: CB

Вече изяснихме кои рамки на кои лица отиват. Но не бързайте да си правите очила, защото трябва да поговорим и за още един критерий, по който да ги изберете.

Миналият път загатнахме, че от особено значение за начина, по който ви стоят очилата е цветът на рамките им.

Той трябва задължително да е съобразен с този на кожата на лицето, на очите и на косата.

Не се и съмняваме, че всяка от вас е наясно с факта, че съчетаването на тона на кожата с този на дрехите и аксесоарите, които носите е ужасно важен момент от изграждането на един красив стил.

Ако сте по-студен тип блондинка – пепеляво руса коса, светли очи и кожа, изберете очила без рамки или такива с много тънки и почти незабележими. Много ще ви отиват и рамки в светло кафяво, сиво, сребърно, розово, люляков цвят, морско синьо, бяло и лимонено.

Ако сте в границите на топлите тонове като тъмно руса коса, тъмни очи и малко по-тъмна кожа ви съветваме да се насочите към рамки в цвят слонова кост, праскова, златисто кафяво, бронзово, жълто, оранжево, тюркоаз... Освен това по-мургавите брюнетки също спадат към този тип и те заедно с блондинките могат да носят и рамки в червено, тъмно зелено, черно, лилаво и корал.

Ако сте ледени кралици с черна коса, светли очи и бледа кожа трябва да се насочите към силни цветове като турско синьо, тъмно лилаво, сиво.

Сега вече можете да се разходите из оптиките и да намерите перфектния модел очила за вас.

И бъдете внимателни, все пак лицето ви не е чернова на начинаещ художник.

КоментариКоментари