IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Шарено настроение в дъждовното време

16 октомври 2009 08 03

Гумените ботуши ще ви направят по-модерни и по-весели

Разнообразието е огромно Снимка: Fashion

Разнообразието е огромно Снимка: Fashion

Все даваме съвети как да разнообразим всекидневието си или пък да направим нещо по-щуро и весело, за да бъде денят ни по-цветен от обикновено.

А ако това начинание е съчетано и с разнообразяване на модната ни визия, идеята става неустоима.

Скоро в едно чуждестранно издание някой се беше постарал да даде ексцентрични идеи в тази насока, повече или по-малко приложими в действителност.

Оказва се, че за повечето хора творческите занимания в свободното време и шопинга за оправяне на настроението са сред най-предпочитаните, когато навън започне да става все по-хладно.

Кой не би предпочел в дъждовен ден например да има поне един цветен акцент по себе си – шапка, шал или чанта във весели цветове, които ще го отличават в забързаната тълпа хора.

Ако харесвате малко по-шантави идеи, ръцете често ви сърбят да сътворите нещо уникално само за вас и, напук на дъжда, все още да искате да излезете на разходка, то едни цветни гумени ботуши (носени от децата, но толкова предпочитани и от възрастните) може да привлекат интереса ви.

Още миналото лято цветните гумени ботуши бяха наречени „хит на сезона“ даже в Италия, където на почит са всички най-нови дизайнерски хрумвания. Но освен модна тенденция могат да бъдат и много необходими според настроението и прогнозата за времето.

И така, ако сте навити да се сдобиете с чифт гумени ботуши за мокро време и проливен дъжд и имате няколко часа за творческа изява, може да се отбиете в някой магазин за художествени материали, където да попитате за подходящ вид бои, с които да нашарите ботушите си.

След това смело стъпвайте в локвите с ботуши на жълти цветя, розови облачета, слънца или всичко, което ви хрумне докато ги рисувате. Трябва да използвате само въображението си!

С такъв моден аксесоар със сигурност ще съберете погледите на околните. Важното е вие да се чувствате удобно, сухо и цветно и да стъпвате с усмивка!

Ако пък рисуването не ви е от любимите занимания, но искате да се докарате в чифт цветни ботушки, скочете в галерията и разгледайте нашите предложения.

КоментариКоментари