Краят на юни наближава. Много наши колеги вече се върнаха от море, други пък тепърва ще заминат. Ако и вие като нас сте в офиса, но лека-полека приготвяте багажа за отпуска, значи днешното ни предложение за аксесоар за плажа или басейна ще ви хареса. Какво бихте казали, ако събирате тен върху дюшек, наподобяващ бутилка вино?

Въпросният продукт не е просто под формата на което и да е вино, а едно от любимите на много жени – сладкото розе. Сайт го продава като топъл хляб само за 36 долара.

Топ 3 на най-странните надуваеми дюшеци

Дюшекът е в бежово и оранжево, като вътре в него има брокат, който създава усещане, че в бутилката с розето има златни частици.

Източник: Urban Outfitters

Разбира се, създателите на продукта, който стана хит в социалните мрежи, са помислили за ценителите на розето. Докато лежат на дюшека в басейна или се плацикат в морето, те могат да си пийват, защото той разполага и с поставка за чаша.

„Ще се пробва! Двете ми любими неща на едно място – розе и басейн“, написа потребителка на Instagram и сподели снимката на продукта.

Best Seller: Плаващата пеперуда на Missoni

Best Seller: Неоновите кресла на Versace

Тази година има разнообразие от надуваеми пояси и дюшеци, между които плажуващите да избират. Ако бутилката с розе не е по стила ви, може да си купите авокадо. Този аксесоар е от две части – костилката всъщност е топка и лесно се отделя, ако искате да поиграете волейбол във водата.

Източник: Amazon