IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Като принцеса: Бела Хадид се готви за подиума със златна маска

18 февруари 2020 10 50

Моделката разкри подготовката си за Седмицата на модата в Лондон

Снимка: БГНЕС

Бела Хадид наистина се третира като принцеса. Моделката сподели своята подготовка за Седмицата на модата в Лондон и разкри, че си прави маска за лице от 24-каратово злато. Звездата е посетила известен козметик, който ѝ е приложил нестандартната процедура, на която са се подложили още Кая Гербер, Ирина Шейк и Алесандра Амброзио.

Козметичката Мими Лузон сподели видео в Инстаграм с известната си клиентка. „Ангелът Бела Хадид е покрита с маска от 24-каратово злато“, пише дерматоложката. Според експерти, терапията служи за хидратиране на кожата и за възстановяване на нейния блясък. Това е особено важно за звезди, които постоянно пътуват и нямат време за сън.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Mimi Luzon (@mimiluzon) на

И тъй като в момента известните личности са под прицел заради използването на частните си самолети и допринасянето към въглеродния отпечатък в природата, Бела сподели миналата година, че е дарила 600 дървета за засаждане. 

По-малката сестра на модела – Джиджи Хадид, призна, че се чувства тъжна, защото работата ѝ я кара да пътува толкова много със самолет и затова иска да помогне с каквото може на природата.

„Дарявам 600 дървета за засаждане, 20 за всеки полет, на който съм била през последните 3 месеца и за всеки следващ, на който ще бъда“, написа тя в Инстаграм през 2019 година.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Bella ? (@bellahadid) на

Бела добави, че дръвчетата ще бъдат засадени в родния ѝ щат Калифорния и се надява те да заменят онези, унищожени в големите пожари през 2018 година. Звездата помоли феновете си за предложения как още може да помогне на природата. 

По метода „Златно сечение“: Бела Хадид е най-красивата жена

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари