IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лек за подпухнали очи? Питайте Бела Хадид

31 януари 2020 10 50

Моделката няма време за почивка

Снимка: БГНЕС

40 часа, прекарани в самолет. Фотосесия след фотосесия. Това е просто една нормална седмица за известния модел Бела Хадид. Сестрата на Джиджи е сред момичетата, които често се появяват на корици, промотират известни марки и се превръщат в идеал за много дами.

Но и Бела, както всички нас, има нужда от почивка. Здравият сън често й липсва и тя трябва да измисли начин как да се справи с подпухналите очи. На помощ ѝ идва младият, но пробиващ в света на звездите, гримьор Сам Висер. Именно той разкри каква е тайната на Хадид за блестяща визия.

След като кацна в Ню Йорк, моделката се среща с Висер и двамата решават да покажат на всички как да се справят с подпухналите очи. А решението е нещо, което всеки може да си позволи – ледени кубчета. 

„Третирането на лицето с лед веднага ви събужда и озарява кожата, а охлаждащият ефект намалява възпалението и подуването“, обяснява Сам. 

Той също така използва ледени маски, масажирайки замразените блокчета по лицето, за да тонизира и усъвършенства вида на клиентите си. Макар Хадид да няма толкова голяма нужда от разкрасяване, тя се доверява на Сам и плъзга леда по челюстната си линия, скулите и около очите.

„Третирането на лицето с лед е важно преди слагането на грима, тъй като ми позволява да използвам по-малко покритие върху кожата“, допълва Васер. 

Според него, този ритуал е задължителен за всеки, независимо дали има натоварен график като Бела Хадид, или не. 

Съвършената Бела Хадид призна: Чувствах се неуверена!

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари