IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

BRIT Awards: Победителите на червения килим

19 февруари 2020 16 30

От „шоколадовата“ Лизо до голата Ели Голдинг

Снимка: БГНЕС

Британските музикални награди бяха раздадени във вторник в Лондон, а церемонията беше под юбилейния номер 40. Големите победители бяха Луис Капалди и рапърът Дейв, които си тръгнаха с по 4 статуетки. Били Айлиш отново грабна награда и се качи на сцената, за да изпълни новото си парче „No Time to Die“, което е част от последния филм за Джеймс Бонд.

Преди обаче действието да се пренесе в зала O2 в столицата на Великобритания, звездите минаха по червения килим, където впечатлиха с визии. Хари Стайлс се появи на събитието само няколко дни след като беше заплашен с нож и ограбен в нощта на Свети Валентин.

BRIT Awards

Снимка: БГНЕС

Една от най-интересните визии беше тази на Лизо, която избра да изглежда като вкусен шоколад. Изпълнителката заложи на рокля от Moschino, на която пишеше „Млечен шоколад“, а портмонето на звездата приличаше на вкусния десерт. Тя допълни визията си с бижута от Lorraine Schwartz и обувки от Sophia Webster. Изпълнителката обаче не беше единствената, която прикова погледите на публиката.

Вижте кои други звезди впечатлиха с визия на тазгодишните награди BRIT.

Хари Стайлс

Хари Стайлс

Снимка: Getty

Бившият член на One Direction беше номиниран в две категории, но не успя да грабне нито една награда. Все пак Стайлс се качи на сцената, за да изпълни някои от хитовете си. Изпълнителят носеше черна панделка на сакото си, а феновете веднага свързаха този ход със смъртта на Каролайн Флак, която преди имаше връзка с Хари.

На червения килим той заложи на костюм от Gucci и дебютира мъжката колекция сандали на Marry Janes.

Найл Хоран

Найл Хоран

Снимка: Getty

Колегата на Стайлс от One Direction също беше сред отличниците на червения килим. Хоран заложи на тъмносин костюм и бяла риза. Журналистите не пропуснаха да попитат изпълнителя за предстоящото изпълнение на Хари и дали Найл му е дал някакъв съвет.

„Той не се нуждае от това. Правили сме толкова много изпълнения заедно през годините, че той много добре знае какво да направи. Хари го заслужава, албумът му е прекрасен, а песните му бързо се изкачват до върха“.

Хейли Стайнфелд

Хейли Гети

Снимка: Getty

Мелани С

Мелани Гети

Снимка: Getty

Бившата членка на групата Spice Girls беше поканена да връчи наградата за „Най-добър международен женски изпълнител“, която отиде в ръцете на Били Айлиш.

Били Айлиш

Били Гети

Снимка: Getty

Отново с Burberry и отново с големи нокти. Така се появи Били Айлиш на тазгодишните награди BRIT. Освен че си тръгна с награда, изпълнителката представи и песента си „No Time to Die“ от новия филм за Джеймс Бонд. Визията ѝ на червения килим беше допълнена от бижута на Tiffany & Co.

Charli XCX

Чарли Гети

Снимка: Getty

Изпълнителката беше номинирана в категорията за „Най-добър женски изпълнител“, но наградата отиде при британката Мабел. Все пак Charli XCX впечатли преди самото шоу с тюлената си черна рокля и огромното си диамантено колие.

Ели Голдинг

Ели Голдинг

Снимка: Getty

Носителката на две награди BRIT не остави почти нищо на въображението, появявайки се с прозрачна рокля, която обаче имаше допълнително цвят точно на правилните места. Изпълнителката на хита „Love Me Like You Do“ допълни визията си с високи черни сандали.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари