IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

„Грами“ 2020: Най-добре облечените звезди на червения килим

27 януари 2020 14 30

Какъв беше модният избор на изпълнителите

Снимка: БГНЕС

На 26 януари бяха раздадени музикалните награди „Грами“. Тази година Били Айлиш успя да влезе в историята, печелейки почти всички категории, в които беше номинирана. Изпълнителката взе пет от общо шестте статуетки, за които трябваше да се бори. Така тя се превърна в най-младия изпълнител, който печели четирите най-важни категории в една нощ.

Още преди да влязат в Стейпълс център обаче, звездите трябваше да впечатлят критиците с модния си избор. Церемонията е известна с това, че предлага едни от най-екстравагантните визии на червения килим. Именно тук Лейди Гага се е появявала с най-скандалните си тоалети, а Карди Би винаги показва повече отколкото е нужно.

Да не забравяме, че през 2000 година Дженифър Лопес се появи на наградите „Грами“ в зелената рокля на Versace, която накара Гугъл да създаде Google Photos. Тази година Лизо заложи на модната марка и всички говорят само за това. Изпълнителката заложи на изцяло бял цвят за роклята си, а визията ѝ е била вдъхновена от Диана Рос и Шер.

грами

Снимка: БГНЕС

Разбира се, не можем да пропуснем и Ариана Гранде, която се появи на церемонията с дизайн от Джамбатиста Вали и приличаше на истинска принцеса. За съжаление, изпълнителката не спечели нито една статуетка, но пък успя да плени сърцата на модните критици.

В нашата галерия може да видите кои са другите звезди, които успяха да впечатлят на червения килим на наградите „Грами“.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

анонимен ( преди 4 години )
...и от полата на Софи Търнър виси конец...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар