IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кои впечатлиха с визия на червения килим на Американските музикални награди?

26 ноември 2019 10 40

Кои бяха номер едно?

Снимка: Reuters

На 24 ноември бяха раздадени Американските музикални награди в Лос Анджелис. И докато нощта беше историческа за Тейлър Суифт, която задмина Майкъл Джексън по статуетки и за Били Айлиш, която за първи път пя на големи музикални награди, то преди церемонията всички бяха вперили поглед в червения килим. Модният избор на звездите беше наблюдаван под лупа, а някои от изпълнителите успяха да впечатлят всички присъстващи.

Една от най-добре облечените звезди беше Селена Гомес, която заложи на рокля на известната марка Версаче. Зеленият къс тоалет очертаваше всяка извивка на тялото на изпълнителката, а в добавка тя беше избрала и обувки в същия цвят. За завършек Гомес носеше и красиво диамантено колие от Roberto Coin.

Селена

Снимка: Reuters

Колежката ѝ и близка приятелка Тейлър Суифт заложи на малко по-различен тоалет. Изпълнителката беше облечена в тъмнозелена рокля, която стигаше до земята, а черните ѝ високи ботуши допълваха визията. Изборът на Суифт ѝ донесе огромен късмет, тъй като тя се прибра с цели 6 статуетки от церемонията.

Камила Кабело също събра погледите на червения килим. Тя заложи на рокля в телесен цвят от дизайнера Оскар де ла Рента. Половинката ѝ на сцената и в живота Шон Мендес избра да заложи на традиционното и се появи в тъмнолилав костюм.

Камила

Снимка: Reuters

Кристина Агилера, Хайди Клум, Джена Дюан и още много други направиха истински фурор на червения килим. Вижте техните тоалети в галерията ни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

анонимен ( преди 4 години )
Гомес е бременна и това ясно се вижда
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
анонимен ( преди 4 години )
Като не могат да впечатлат с друго, поне да впечатлат с визия.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Love ( преди 4 години )
Без МАЙКЪЛ ДЖАКСЪН и Уитни Хюстън, тези награди не струват нищо, както песните им и всичко.!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар