IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Емили Ратайковски: Красотата е бреме

23 ноември 2019 15 00

Моделката разкрива, че понякога се чувства като заклещена в кутия

Снимка: Reuters

Емили Ратайковски бързо се сдоби със слава. Моделката стана известна през 2013 година, когато се появи гола във видеото на Робин Тик към песента „Blurred Lines“, която се изкачи до номер едно в музикалните класации на няколко различни страни.

След това последваха фотосесиите за списанието „Sports Illustrated“ през 2014 и 2015 година. Прави дебюта си като модел за Марк Джейкъбс през същата 2015-а, когато се появява на Седмицата на модата в Ню Йорк. Оттогава тя почти не пропуска модно събитие и често е била определяна като един от най-секси моделите.

Ратайковски

Снимка: Reuters

Този етикет обаче понякога се е оказвал като бреме за Ратайковски. Това сподели самата тя пред своята колежка Ашли Греъм. 32-годишната моделка, която скоро ще става майка, попита дали определението „секси“ е било тежест или плюс за Емили.

Кара Делевин се съблече в магазин

„И двете. Имам доста сложни отношения с тази дума“, споделя Ратайковски. Тя добавя, че красотата със сигурност ѝ придава сила и самочувствие, защото се чувства горда от тялото си. „В същото време смятам, че имам и друга страна, която всяка една жена я има. Просто чувствам, че съм много повече от това да съм секси“.

Ратайковски признава, че понякога се чувства сякаш е затворена в кутия и това често се случва в модния бизнес. „Когато си поставен в една кутия в модата, ти оставаш в тази кутия и след това никой не може да те приеме в друга светлина“.

Ратайковски

Снимка: Reuters

Това не е първият път, в който Емили споделя открито своето мнение за етикетите, които обществото поставя. Тя е изявен защитник на равенството между жени и мъже и често говори за това. През 2016 година в интервю за „ES Magazine“, моделката споделя, че е много трудно да излезеш от образа, който хората са си изградили за теб.

Ратайковски

Снимка: Reuters

„Когато си секси актриса, например, много трудно получаваш сериозни роли. Предлагат ти постоянно една и съща кутия, в която са те поставяли и преди“, казва тя пред списанието.

Чудиш се какво да облечеш? Питай Чарлийз Терон!

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари