IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дизайнерът на Лейди Гага подарява сватбени рокли

1 май 2020 15 00

Брандън Максуел ще зарадва три дами

Снимка: Getty

Пандемията от коронавирус засегна много световни събития и успя да отмени дори Олимпиадата. Освен това, заразата спря и лични празници, включително и сватби. Звезди като Дженифър Лопес, Орландо Блум и принцеса Беатрис отложиха най-щастливия си ден заради забраната за събиране на много хора на едно място.

И докато известните личности може би не усещат финансовия удар на пандемията, то много хора, които в момента не работят, се притесняват как ще отделят пари за сватбения си ден. Затова на помощ идва известният дизайнер Брандън Максуел, който ще подари по една рокля на три щастливи дами.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Brandon Maxwell (@brandonmaxwell) on

В понеделник човекът, който сътвори невероятните тоалети на Лейди Гага за MET-галата през 2019 година, заяви, че иска да помогне на жени в нужда, които няма да имат възможност да си закупят сватбена рокля заради финансови проблеми. Единственото условие за дамите е да изпратят кратка история за себе си и да разкрият детайли около сватбата си.

Максуел заявява, че компанията му напълно разбира през какви трудности преминават хората в този момент и именно затова иска да даде своя принос за създаването на един прекрасен сватбен ден. Такъв, какъвто всяка една дама заслужава.

„В тези тъмни времена ние трябва да търсим светлината и да вярваме в оптимистичните моменти, които ни очакват“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Brandon Maxwell (@brandonmaxwell) on

Освен че ще зарадва три булки, дизайнерът обяви, че започва производството на медицинско облекло, а след време, маски и ръкавици. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари