IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Вера Уанг, това ти ли си?

12 май 2020 15 00

Дизайнерката впечатли с визия

Снимка: БГНЕС

Вера Уанг не позволи на социалната дистанция и пандемията да ѝ попречат да създаде малко добро настроение у дома. Миналата седмица дизайнерката, която скоро ще навърши 71 години, направи фотосесия с някои от най-добрите си нови модели. В момента Уанг е изолирана в Маями и буквално успя да взриви интернета със своите снимки.

„Тази Вера Уанг е на 70?!?!“, написа един потребител в Туитър, а дизайнерката побърза да потвърди, че в действителност тя е на снимките. На първия фотос звездата носи оранжев спортен сутиен и бели дънкови панталонки. За втората си визия Уанг избра малко по-официален тоалет – оранжева рокля, съчетана с оранжева предпазна маска, черни обувки и черни къси панталони.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vera Wang (@verawang) on

Феновете буквално полудяха по снимките и дори се пошегуваха, че Вера е успяла да намери Фонтана на младостта и го е скрила в дома си. Други пък веднага искаха да научат каква е тайната на дизайнерката. За да докаже, че може да прави дрехи за всички стилове и вкусове, Уанг показа и малко по-уличен тоалет.

„Време за коктейл“, написа тя под снимка, на която е облякла бели дънкови панталонки, тениска, неонов суитшърт, завършвайки с бандана. Разбира се, по време на изолацията, прекарваме повече време в леглото и Вера много добре го знае. Затова за четвъртата си снимка, тя показа своя прочит на пижама. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vera Wang (@verawang) on

Наскоро дизайнерката сподели пред „Harper's Bazaar“, че поддържа форма заради своите приятели и колеги от модата, които постоянно я мотивират. „Всички те са невероятно стегнати и това ме кара да тренирам всеки ден“, казва тя. Уанг добавя, че карантината ѝ е дала възможност да развие още повече въображението си и да си „поиграе“ с дрехите.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vera Wang (@verawang) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vera Wang (@verawang) on

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари