IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Met Gala 2020 официално е отменена

20 май 2020 17 40

Няма повече модни партита тази година

Снимка: БГНЕС

Заради пандемията от коронавируса едно от най-важните събития в областта на шоубизнеса няма да се състои. Вече официално стана ясно, че Met Gala 2020 е отменена.

Килимът се сваля от Музея на изкуствата и знаменитости се сбогуват със спиращите дъха тоалети. Тази година балът на института по костюми, който доскоро не искаше да се откаже под натиска на коронавирусната инфекция COVID-19, все пак реши да бъде отменен.

Тъжната новина за най-грандиозното модно събитие на годината обяви главният редактор на „Vogue“ Ана Уинтур..

„Предвид неизбежното и отговорно решение на музея Метрополитън да затвори врати, галата ще бъде отложена за по-късна дата“, гласеше съобщението.

Традиционната изложба, този път е посветена на влиянието на времето върху модата. Темата на събитието бе „About Time: Fashion and Duration“. Очакваше се домакини на събитието да са още Ема Стоун, Мерил Стрийп, както и артдиректорът на „Луи Вюитон“ Никола Герскиер.

Темата на Met Gala 2021 ще зависи от изложението за следващата година, което все още е тайна. За съжаление, знаменитостите вече не могат да се похвалят с тоалети, подготвени за този бал. Бременната Кейти Пери например искаше да повтори легендарния образ на Мадона, в който тя се представи като част от световното си турне „Blonde Ambition“.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари